Abonnement

Basis

Vanaf €35,- per jaar

per medewerker per jaar

Abonnement Basis

Een zieke medewerker kost u volgens meerdere onderzoeken ruim 250 euro per dag. U moet niet alleen het loon van uw medewerker doorbetalen, maar ook zorgen voor adequate vervanging. Daarbij moet u ook voldoen aan alle complexe Arbowetgeving en loopt u het risico op sancties van het UWV of, bij een ongeval, de arbeidsinspectie als u de zaken niet goed op orde heeft.

Voor u als werkgever is een goed verzuimbeleid dus van groot belang. U wilt uw verzuim zo laag mogelijk houden en voldoen aan de relevante wetgeving, zoals de Wet Verbetering Poortwachter.

Met het Basisabonnement van VaardigWerk weet u zeker dat uw zaken goed geregeld worden en bespaart u veel geld. Wij houden uw verzuim in de gaten en zorgen dat u het direct weet als een actie vereist is. Ook kan VaardigWerk uw verzuim snel terugdringen. Zo kunt u weer focussen op de zaken die voor u belangrijk zijn.

Kortom:

  • Zorg snel voor minder verzuim
  • Maak direct tot 200% minder kosten
  • Voorkom boetes en voldoen aan alle belangrijke wet- en regelgeving

Binnen het Verrichtingen-abonnement van VaardigWerk betaalt u een laag vast bedrag per medewerker per jaar voor onze verzuimsoftware en onbeperkte telefonische ondersteuning. Daarnaast betaalt u alleen voor de ingezette activiteiten.

Deze abonnementsdienst kost €40,- per medewerker per jaar. Het verrichtingenabonnement bestaat in ieder geval uit:

  • Compleet pakket verzuimsoftware
  • Telefonische ondersteuning door de medewerkers van VaardigWerk op gebied van verzuim, P&O, arbeidsrecht en meer
  • Proactieve bewaking Wet Verbetering Poortwachter vanuit VaardigWerk
  • Balans tussen rechten en plichten van werkgever en medewerker

Alle bijkomende diensten, bijvoorbeeld de inzet van bedrijfsartsen, casemanagement, arbeidsdeskundigen en re-integratie 2e spoor, worden los gefactureerd.* De kosten worden altijd vooraf aan u kenbaar gemaakt en de activiteiten worden pas na akkoord van werkgever ingezet. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

De duur van de samenwerking is minimaal 1 jaar en wordt daarna tot wederopzegging stilzwijgend verlengd.

*Kijk voor de exacte inhoud van de abonnementen in onze tarievenlijst.

Losse diensten

Wilt u liever losse diensten afnemen? Dat kan!

Outplacement

U kunt niet verder met uw medewerker en bent genoodzaakt een outplacementtraject starten? Wij begeleiden uw medewerker op weg naar een nieuwe…

PAGO

Kent u alle gezondheidsrisico’s voor uw personeel? Laat onze specialist de gezondheid van uw medewerkers in kaart brengen middels het Periodiek…

Werkplekonderzoek

Zijn alle werkplekken optimaal ingericht? Met een werkplekonderzoek door onze specialist kunnen gezondheidsklachten…

RI&E

Weet u waar de veiligheids- en gezondheidsrisico’s zijn binnen uw bedrijf? Onze specialist brengt deze in kaart zodat het werk gezond en veilig kan…

Bekijk meer losse diensten