Reserveren

0172-472412

Don't grow up, it's a trap!

Kids

Spetters introductie les & Kids Wake Club

Ben jij een echte waterrat en niet bang voor een beetje snelheid? Meld je dan aan voor de Spetters of Kids Wake Club bij Wet 'n Wild!

Kennismaken met waterskiën en wakeboarden

Insteek van de cursussen is om kids op een toegankelijke en speelse manier kennis laten maken met de waterskibaan. Toegankelijk omdat de kabel zachter staat dan tijdens de reguliere openingstijden en omdat de kids enkel met leeftijdsgenootjes op het water staan. Daarnaast krijgen ze extra aandacht en begeleiding van onze ervaren instructeurs. Uiteraard wordt er tijdens de cursussen wat geleerd, maar plezier hebben staat voorop! De cursussen zijn verdeeld over twee lesblokken van 8 lessen en aan het einde van elk lesblok is er een gezellige eindwedstrijd!

Al watersport ervaring?

Kinderen die al kunnen waterskiën of wakeboarden aan de kabel en dit gezellig met leeftijdsgenootjes willen doen zijn natuurlijk ook welkom. Echter, wil je specifiek je niveau omhoog brengen, dan raden wij aan mee te doen aan onze clinics of om privéles te nemen.

Spetters Introductielessen informatie 2022

De introductielessen zijn voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Tijdens deze les kunnen kinderen kennismaken met de watersport door te waterskien, wakeboarden, kneeboarden etc. Ben jij een echte waterrat? Kom dan eens een kijkje nemen!

Wie:
6 t/m 12 jaar

Wanneer:
Woensdagmiddag

Hoe laat:

13:30 Aanwezig voor omkleden & warming-up
14:00 – 15:30 Cursus

Hoeveel:
€15,00 per les
In totaal zijn er 2x 8 lessen op bepaalde data

Prijzen zijn inclusief benodigde materialen

Lessen:
Les blok 1
Les 1: 11 Mei Les 2: 18 Mei Les 3: 25 Mei Les 4: 1 juni Les 5: 8 juni Les 6: 15 juni Les 7: 22 juni Les 8: 29 juni

Les blok 2:
Les 1: 10 augustus Les 2: 17 augustus Les 3: 24 augustus Les 4: 31 augustus Les 5: 7 september Les 6: 14 september Les 7: 21 september Les 8: 28 september

*indien het onverwachts onweert tijdens een introductie les en de les hierdoor niet kan plaatsvinden, bieden wij de mogelijkheid om de les op een andere dag in te halen.
Na reservering en betaling van een plek bestaat er geen mogelijkheid tot restitutie voor gemiste lessen door bijvoorbeeld schrik, blessures of enige andere redenen.

 

Kids Wake Club informatie 2022

inschrijven mogelijk per 8 februari 2022
(deelnemers van vorig jaar kunnen zich inschrijven per 1 februari 2022)

De Kids Wake Club is een wakeboard-cursus voor kinderen van 10 t/m 15 jaar. Je leert je eerste start, de bochten en hoe je een heel rondje aan de kabel kan maken. Als je dit kan, ga je samen met de instructeurs een stapje verder en helpen ze je met je eerste trucjes, een sprong-start van de steiger, een ollie op het water, een 180 slide en nog veel meer!

Wie:
10 t/m 15 jaar

Wanneer:
Zondagochtend

Hoe laat:
Sessie 1 basic / gevorderd = VOLGERESERVEERD

09:30 Aanwezig voor omkleden & warming-up
09:30 – 11:00 Cursus

Hoeveel:
€149,00 p.p. voor 8 lessen
Proefles?:
€18,50 p.p. (eenmalig)
In totaal zijn er 2x 8 lessen op bepaalde data

Prijzen zijn inclusief benodigde materialen

Lessen:
Les blok 1
Les 1: 15 Mei Les 2: 22 Mei Les 3: 29 Mei Les 4: 5 juni Les 5: 12 juni Les 6: 19 juni Les 7: 26 juni (papa en mama dag) Les 8: 3 juli (eindwedstrijd) *Onweersles: 10 juli
UPDATE SESSIE 1 = VOLGERESERVEERD

Les blok 2
Les 1: 14 augustus Les 2: 21 augustus Les 3: 28 augustus Les 4: 4 september Les 5: 11 september Les 6: 18 september Les 7: 25 september (papa en mama dag) Les 8: 2 oktober (eindwedstrijd) *Onweersles: 9 oktober

*De onweersles die aan het eind van beide lesblokken gepland staat gaat enkel door wanneer een van de vaste lessen – door onweer of toedoen van Wet ’n Wild – is afgelast.

Na reservering en betaling van een plek bestaat er geen mogelijkheid tot restitutie voor gemiste lessen door bijvoorbeeld vakantie, schrik, blessures of enige andere redenen.

Wil je een heel lesblok bij één van de twee sessies Kids Wake Club op zondag meedoen, of een losse introductie les op woensdag boeken?
Stuur dan een mail naar info@wetnwild.nl, dan nemen wij contact met je op!

 

KidsWakeCamp bij Wet’n Wild

Heb jij zin in een super vet wakeboardkamp? Samen mer jou gaan wij er een te gekke week van maken!

Hee Waterspetter!!

Heb je al gehoord van het kids wake kamp bij Wet ’n Wild van 8 t/m 12 Augustus?

Dit is wat we gaan doen!
Heel veel wakeboarden! Maar er is meer…
We gaan naar Adventure Valley, naar de trampolinehal, doen een survivaltraining bij Fort Alpha, gaan een middag surfen en alsof het nog niet genoeg is, gaan we ook nog 2 nachten slapen bij de scouting. Uiteraard met een bonte avond en disco! Verder doen we spelletjes, een speurtocht, gaan we suppen, en longboarden en heel veel waterspellen!

Ben jij of ken jij iemand tussen de 8 en 15 jaar die helemaal gek is van water en altijd al heeft willen leren wakeboarden? (Ervaring is niet nodig, een zwemdiploma wel)

Uiteraard wordt ons kamp begeleid door enthousiaste en professionele instructeurs en zijn materialen en wetsuits inbegrepen. Tijdens het wakeboarden zal er een bootje varen om de kids op te halen. Daarnaast is er elke dag een uitgebreid ontbijt, wisselende lunch en voldoende tussendoortjes. Tot slot zullen wij gaan BBQen en marshmallows roosteren bij de scouting!

Op woensdag tot vrijdag, zullen wij overnachten op de scouting. Het is ook mogelijk om uw kind na de disco op te komen halen en de volgende ochtend weer te laten aansluiten.

Aan het einde van de week sluiten wij af met een wedstrijd voor de kids. Aan de ouders kunnen dan alle nieuwe skills getoond worden!

Kosten: €325,- p.p.
Mis het niet, vol = vol

Voor meer informatie, kun je bellen naar 0172-472412 en inschrijven kan via info@wetnwild.nl!

Combinatiekaart

Wil je het liefst de hele zomer op het water staan? Kies dan voor de combikaart!

De combikaart is een Wildcard + kidscursus in één. Dit betekent dat je een lesblok naar keuze mee mag doen met de Spetters of de Kids Wake Club en daarbuiten het hele seizoen onbeperkt de skibaan op mag!

Combinatiekaart Spetters € 610,00

Lesblok 1 of 2 Spetters Cursus + Wildcard seizoen 2022

Combinatiekaart Kids Wake Club € 630,00

Lesblok 1 of 2 Kids Wake Club + Wildcard seizoen 2022

Contact

STUUR ONS EEN BERICHT!

BINNEN EEN WERKDAG HEB JE ANTWOORD.