Club 23

Bekijk de resultaten van onze klanten

Neem contact met ons op

Club 23

“Hele fijne professionele samenwerking, met uitstekende omzet resultaten.’’

77% Meer website bezoekers

101% Automatisch ticket systeem

101% Lead generation campagne

Wie is Club 23

Club23 is er voor iedereen. Sinds 2015 realiseren wij hier jouw doelen. Onze personal trainers zijn reëel en de focus ligt op lifestyle. Maar de mogelijkheden zijn eindeloos.
Er is altijd een reden om niet te gaan sporten. Personal training is die bekende stok achter de deur. Er staat namelijk iemand op je te wachten. Voor fysiek- en pads training (boksen). Onze trainers zijn serieus, maar er mag gelachen worden. Booty, beast en boxing. Unieke group workouts die shape, uithoudingsvermogen en techniek combineren met aantrekkelijke sportvormen. Onze trainers geven jou het beste van drie werelden.

Wat doet SEO & SEA?

Club23 is sinds januari 2018 klant bij ons. Voor Club 23 hebben wij een nieuwe website op maat gebouwd, volledig afgesteld op de wensen van de klant. Wij hebben voor club23 een agenda systeem gemaakt waar door middel van IDeal, credits aangekocht kunnen worden om daarmee lessen te kopen. Naast deze maatwerk website hebben wij ook Social Media werkzaamheden uitgevoerd. Zo hebben wij verschillende Lead generation campagnes gedraaid op Facebook, met succes!

Klanten zeggen

Hele fijne professionele samenwerking

met uitstekende omzet resultaten

Tattooland

SEO en SEA

Toppers! Goede service en mee denkend!

Warm welkom, alsof je thuis komt!

Club 23

Op maat applicatie

Vakkundig, professioneel en creatief.

Vakkundig, professioneel en creatief.

Berkhout advies

SEO

Fijne mensen om mee samen te werken

Na twee informatie gesprekken begrepen zij eigenlijk direct wat ik over wilde brengen naar toekomstige relaties ....Top bedrijf voor als je professionaliteit zoekt in communicatie en uitstraling ......Chelsey en Kenno , top gedaan

AIEBV

Wordpress website

Complimenten voor Chelsey en haar team

De manier waarop ze je bij de hand nemen in de wirwar van de digitale marketingwereld. Oprecht, betrokken, persoonlijk, transparant en niet onbelangrijk ... gewoon heel erg veel verstand van zaken! Kortom: ontzettend tevreden!

Liftcentraal

SEO en SEA

Neem contact met ons op!

Online groeien begint hier.

Persoonlijke benadering Vakkundig advies

Neem contact met ons op

Online groeien begint hier