Hoe kom ik bovenaan in Google?

Zorg dat jouw website zichtbaar wordt

Neem contact met ons op

Stijgen in de Google resultaten?

Het is nog nooit zo belangrijk geweest om hoog te scoren in Google als nu. Het is ook nog nooit zo moeilijk geweest om hoog te scoren in Google als nu. De reden hiervoor is dat zoekmachines als Google en Bing over de jaren steeds strenger zijn gaan filteren.

Goede content, snel ladende pagina’s en klantvriendelijkheid staan hierbij hoog in het vaandel. Hoe kom ik bovenaan in Google? is dan ook een vraag die door vele ondernemers gesteld wordt. Het antwoord hierop is simpel: schakel de hulp in van een online marketing bureau als SEO & SEA online marketing.

Beter scoren met een online marketing bureau
Online scoren is belangrijk om je online omzet te doen groeien. Je zult Google hierbij een reden moeten geven om jou hoger te laten scoren dan jouw concurrent. Er zijn verschillende technieken en tools die door een goed online marketing bureau worden ingezet om dit doel te bereiken. SEO en SEA zijn de twee pilaren waar alle bekende online marketing technieken onder vallen. SEO (search engine optimization) omvat alle technieken die kunnen worden gebruikt om jouw website interessanter te maken voor Google. SEA (search engine advertising) omvat alle technieken die zorgen dat jouw website door middel van specialistische advertenties goed gepromoot worden in zoekmachines. Goede kennis van Google-voorwaarden en marketing technieken zijn hiervoor nodig.

Hoe Google het extra moeilijk maakt
De reden dat het nodig is om een online marketing bureau als SEO & SEA online marketing in de arm te nemen, is dat het onmogelijk is om dit zelf te doen. Het aantal uren dat gestoken dient te worden in het leren en bijhouden van de Google-voorwaarden is ongekend. Het wordt bedrijven erg moeilijk gemaakt om bovenaan te komen, zodat enkel de beste sites bovenaan staan. Elke paar maanden komt Google met een update die de hele online marketing wereld weer van koers doet veranderen. Zelf kun je dit allemaal niet bijhouden en ook nog verwerken in je website. Hier heb je professionals voor nodig.

Linkbuilding, zo kom jij hoger in Google
Een van de technieken die naast SEO en SEA wordt ingezet om hoger te scoren is Linkbuilding. Een antwoord op de vraag: hoe kom ik bovenaan in Google? is dan ook: een combinatie van SEO, SEA en linkbuilding. Een goed online marketing bureau zal zorgen dat alle drie de technieken op jouw website of webshop worden losgelaten. Backlinks, content marketing, advertising en wordpress optimization zijn het begin van jouw reis naar de top van de Search engine result page.

Klanten zeggen

Hele fijne professionele samenwerking

met uitstekende omzet resultaten

Tattooland

SEO en SEA

Toppers! Goede service en mee denkend!

Warm welkom, alsof je thuis komt!

Club 23

Op maat applicatie

Vakkundig, professioneel en creatief.

Vakkundig, professioneel en creatief.

Berkhout advies

SEO

Fijne mensen om mee samen te werken

Na twee informatie gesprekken begrepen zij eigenlijk direct wat ik over wilde brengen naar toekomstige relaties ....Top bedrijf voor als je professionaliteit zoekt in communicatie en uitstraling ......Chelsey en Kenno , top gedaan

AIEBV

Wordpress website

Complimenten voor Chelsey en haar team

De manier waarop ze je bij de hand nemen in de wirwar van de digitale marketingwereld. Oprecht, betrokken, persoonlijk, transparant en niet onbelangrijk ... gewoon heel erg veel verstand van zaken! Kortom: ontzettend tevreden!

Liftcentraal

SEO en SEA

Neem contact met ons op

Online groeien begint hier

Persoonlijke benadering Vakkundig advies

Neem contact met ons op

Online groeien begint hier