Wordpress website

WordPress websites die werken, unieke sites op een standaard platform

Neem contact met ons op

WordPress website - is dat iets voor jou?

Een website laten bouwen – dat gaat stap voor stap

Bij SEO &SEA Online Marketing Solutions beginnen we een website-project altijd met een startgesprek. Daarin hebben we het over de doelen die jij wilt realiseren met jouw website. Uiteraard overleggen we over de gewenste uitstraling, die gebaseerd kan worden op jouw huisstijl. De techniek regelen wij volledig voor je. Dus daar kun je op vertrouwen.

Uiteindelijk is het van belang dat ook alle content voor de website wordt verzameld of gemaakt. Wellicht heb je bestaande teksten en foto’s. Met dat als uitgangspunt kunnen we samen zien waar aanvullingen gewenst zijn. Zowel voor aanvullen van de teksten, als voor foto- of videografie kunnen wij jou goed verder helpen.

Website uitbesteden en uitbouwen

Daarna gaan we bouwen. Dat kan heel snel, als we samen kiezen voor een standaard website met standaard functionaliteiten. WordPress is daarvoor het meest gebruikte platform. SEO & SEA maakt binnen WordPress altijd eerst een design op basis van jouw eigen huisstijl. Geen eenheidsworst dus.

Vervolgens biedt WordPress een ontelbare hoeveelheid mogelijkheden om alle gewenste marketing activiteiten te integreren. Of het nu gaat om e-mailing opties of retargeting via social media en Google. Uiteraard is ook het koppelen met je (te bouwen) webshop en optie. In alle gevallen is het belangrijk dat de website jouw klanten verder helpt – en dus zorgt voor conversie. Lees meer daarover op de pagina over conversie optimalisatie. Met behulp van de plug-ins die we kunnen installeren, zijn de mogelijkheden enorm. We bespreken het graag met je!

Of toch maar maatwerk?

Natuurlijk zijn er ook grenzen aan wat je kunt doen met een standaard WordPress website. Daarom bieden we ook maatwerk aan, voor als je een hele specifieke opzet of functionaliteit wenst. Kijk daarvoor op de pagina over maatwerk applicaties.

Advies over website-bouw

Wil je een frisse blik op wat er allemaal mogelijk is op het gebied van WordPress websites, WooCommerce webshops of maatwerk applicaties? Wil je weten hoe wij websites bouwen, die resultaat opleveren? Neem dan contact op met SEO & SEA Online Marketing Solutions. Bespreek de mogelijkheden in een vrijblijvend (online) kennismakingsgesprek. Bel 0172-476493 of stuur ons jouw vraag via het antwoordformulier.

Advies aanvragen

Download de brochure

  Klanten zeggen

  Hele fijne professionele samenwerking

  met uitstekende omzet resultaten

  Tattooland

  SEO en SEA

  Toppers! Goede service en mee denkend!

  Warm welkom, alsof je thuis komt!

  Club 23

  Op maat applicatie

  Vakkundig, professioneel en creatief.

  Vakkundig, professioneel en creatief.

  Berkhout advies

  SEO

  Fijne mensen om mee samen te werken

  Na twee informatie gesprekken begrepen zij eigenlijk direct wat ik over wilde brengen naar toekomstige relaties ....Top bedrijf voor als je professionaliteit zoekt in communicatie en uitstraling ......Chelsey en Kenno , top gedaan

  AIEBV

  Wordpress website

  Complimenten voor Chelsey en haar team

  De manier waarop ze je bij de hand nemen in de wirwar van de digitale marketingwereld. Oprecht, betrokken, persoonlijk, transparant en niet onbelangrijk ... gewoon heel erg veel verstand van zaken! Kortom: ontzettend tevreden!

  Liftcentraal

  SEO en SEA

  Neem contact met ons op!

  Online groeien begint hier.

  Persoonlijke benadering Vakkundig advies

  Neem contact met ons op

  Online groeien begint hier