Over ons

Bij de TukTuk op Maat vinden wij tevreden klanten belangrijker dan massaproductie. Wij stellen dan ook hoge eisen aan de kwaliteit van onze wagens en apparatuur. Vandaar dat de omgebouwde Piaggio’s in 2020 ook een eigen naam hebben gekregen; Boscarrelli. Inmiddels rijden onze Boscarrelli’s wereldwijd rond en dat is alleen mogelijk wanneer alles klopt aan de producten en dienstverlening. Wij zijn dan ook trots dat onze klanten wereldwijd ondernemen en wij hier deel van mogen uitmaken.

Achter de TukTuk op Maat zit Arnoud van Marrewijk. De tweede generatie autoliefhebber, waar vader eind jaren 70 begon met Vakgarage van Marrewijk voor bedrijfswagens met openlaadbak. Nog steeds is vader achter de schermen aan het werk. Naast Piaggio dealer heeft de TukTuk op Maat ook een webshop in Piaggio Ape onderdelen en zorgt de Bovag Vakgarage voor reparatie en onderhoud van deze wagens. Alles ademt Piaggio Ape bij dit eigentijdse bedrijf waar de kennis en passie voor deze vriendelijke rollende keukens duidelijk zichtbaar is.

Arnoud aan het woord:
“Wat begon met onze eerste ombouwklus van een Piaggo Ape voor een kaasboer in Bodegraven volgde al snel in een nieuwe klus voor Albert Heijn. Een omgebouwde koffiekar voor de introductie van het toenmalige nieuwe AH koffiemerk Perle. Koffiemerk Kaldi volgde snel en zo ging het balletje rollen. Door het veelvuldig inzetten van social media hebben wij de TukTuk op Maat landelijk en internationaal op de kaart gezet. Inmiddels rollen hier jaarlijks ruim 100 rollende keukens uit onze garage, verzorgen wij het onderhoud van deze wagens en hebben we al geruime tijd een goedlopende webshop met allerhande onderdelen voor de Piaggio’s.”