Werkwijze

KIES werkt alleen maar met gespecialiseerde, ervaren beroepskrachten

Melchior Gadellaa heeft een jarenlange ervaring opgebouwd als de narcosetandarts. De specialisten van KIES met wie hij werkt, passen louter en alleen erkende middelen en technieken toe, die niet schadelijk zijn voor uw gezondheid. Terwijl u slaapt, waakt ons deskundige team van tandartsen,anesthesiologen en assistenten over u.

Als u bang bent voor de tandarts, is het moeilijk om die angst te overwinnen. De narcosetandarts  Melchior Gadellaa van KIES maakt die stap een beetje gemakkelijker. We nemen alle tijd voor een intakesprek, waarin we rustig met elkaar kennismaken. Eerst brengen wij uw situatie en uw gezondheid helemaal in beeld en pas daarna maken wij duidelijke afspraken over het behandelingstraject. U krijgt natuurlijk alle ruimte om uw vragen te stellen, bijvoorbeeld over de narcose of over uw gebitsproblemen.

Na afloop van de intake stellen wij het behandelplan voor u op, inclusief een kostenbegroting. Pas als u helemaal gerustgesteld bent, kunt u bij onze collega’s aan de balie terecht om een afspraak te maken.

Een Intake afspraak maken

Indien u bij ons een afspraak maakt voor een intake, wordt deze door ons bevestigd via de mail. De kosten voor een intake gesprek zijn bij ons 149,85. Wij hanteren hiermee een lager tarief dan wettelijk is voorgeschreven ( 189,95)

Bij het bevestigen van de intake afspraak sturen wij u een pre-operatieve vragenlijst toe.

Wij vragen deze pre-operatieve vragenlijst volledig in te vullen en voor uw intake afspraak retour te sturen, zodat deze kan worden beoordeeld door onze anesthesioloog.

Belangrijk is dat u bloeddruk goed is, uw BMI niet boven de 35 is, er geen allergieën zijn voor bepaalde voedingsproducten en u geen hartafwijkingen heeft.

Voor patiënten boven de 60 jaar vragen wij ook een ECG en bloedwaarde bepaling. U krijgt van ons hiervoor een verwijzing.

Kinderen helpen wij vanaf de leeftijd vanaf 4 jaar en 15 kg.

Kosten van een intake.

De kosten van een intake bedragen bij ons € 149,85.

Deze kosten zijn opgebouwd uit de volgende codes:

X21 Kaakoverzichtsfoto € 68,77,  C28 Onderzoek en opstellen behandelplan € 59,30 en C22 schriftelijke medische anamnese € 21,78.

Tip: Indien er door een andere instelling gezegd wordt dat een intake gratis is, dan zult u zien dat deze kosten wel worden berekend op uw begroting. U betaald dus wel degelijk voor een intake.