Angst voor de Tandarts?

Of u nu een duidelijke reden heeft om bang te zijn of niet, angst voor de tandarts kan een groot probleem zijn. Dagelijks ontvangen wij cliënten in onze narcose praktijk die een bezoek aan de tandarts steeds weer voor zich uitschuiven door angst voor de tandarts. Die angst kan vele vormen aannemen. Sommige cliënten komen binnen met hartkloppingen, bang om flauw te vallen. De een voelt zich misselijk, de ander gaat hyperventileren. Voor al die gevoelens hoeft u zich niet te schamen, want als narcose tandarts maken wij dit iedere dag mee in onze praktijk. Melchior Gadellaa en zijn team zullen u geruststellen met hun ruime kennis en ervaring om angst voor de tandarts tegen te gaan. Stap voor stap en zonder dat u het bewust meemaakt, helpen zij u onder narcose van uw gebitsproblemen af. Laat u dus niet langer tegenhouden door uw tandartsangst!

Tandartsangst is een wijd verbreid en diepgeworteld fenomeen

Maar liefst 42% van de Nederlandse volwassenen zegt angst te hebben om een tandarts te bezoeken. Zo’n 15% van de bevolking moet zelfs als zeer tot extreem angstig worden beschouwd en 700.000 Nederlanders zijn zelfs zo bang voor de behandeling dat zij niet meer durven te gaan. Gelukkig lijkt de angst bij de Nederlandse kinderen minder groot te zijn. Onderzoek laat zien dat ongeveer 18% bang is voor een behandeling en dat 7% extreme angst vertoont.

Wij hebben de oplossing voor tandarts angst

Als mensen het tandartsbezoek uitstellen kan het niet anders dan dat mensen problemen met hun gebit krijgen. De oorzaken van deze angst kunnen heel verschillend zijn. De (school)tandarts, tandarts tijdens de militaire opleiding etc. Maar ook kan de angst “afgekeken” zijn van ouders of afkomstig zijn van sterk overdreven “griezelverhalen”. Ook de angst van bv het geluid van de boor kan een probleem opleveren. Veel mensen zijn ook bang voor pijn. Maar ook het liggen in de behandelstoel kan al een angst veroorzaken.

De oplossing voor angst voor de tandarts is een behandeling onder narcose. Klik hier

Vrijblijvende prijsopgave


Video