Online adverteren

Gericht investeren laat jouw bedrijf groeien

Neem contact met ons op

Google Ads

Online Adverteren bij de grootste.

Meer informatie

Shopping Ads

Via welk platform ga jij verkopen?

Meer informatie

Social advertising

Het platform brengt de boodschap

Meer informatie

Online adverteren om je business te boosten

Bovenaan bij de zoekresultaten op Google, dat wil iedereen. Veel volgers en likes op social media ook. Maar dat kost tijd. Gelukkig kun je klanten ook sneller bereiken. Door gerichte Google Ads advertenties te plaatsen helpen wij jouw online business vooruit. Op zoekmachines, webshop-platforms of social media kun je heel gedetailleerd segmenteren. Daardoor kom je in contact met mensen die serieus geïnteresseerd zijn in jouw aanbod!

Online adverteren: meten = weten!

Goede nieuws! Het rendement van elke euro die je aan online adverteren uitgeeft, is goed te meten. In de rapporten staat alles keurig uitgesplitst. Hoeveel mensen jouw advertentie hebben gezien, geliked of gedeeld. Nog belangrijker: Je kunt de hele salesfunnel in beeld brengen en zien hoeveel mensen uiteindelijk zijn geconverteerd en hebben gekocht. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt. Wij kennen ze. Wij begrijpen ze. Bel ons en we bespreken samen, hoe we jouw online zichtbaarheid kunnen vergroten. Je kunt natuurlijk ook eerst even verder lezen over Google Ads, Shopping Ads of Social Media Advertising.

Online advertising? SEO & SEA Online Marketing helpt jou verder!

Wij geven graag meer duidelijkheid en beantwoorden jouw vragen vlot en 1-op-1. Ben je al begonnen of zit je in de oriëntatiefase? Of het nu om online advertising gaat of om andere aspecten van online marketing. Bij SEO & SEA ben je in alle gevallen van harte welkom. Neem vrijblijvend contact op voor betere online resultaten via het formulier. Of bel ons op 0172-476493.

Lastafelshop

“Fijne samenwerking! Snelle en goede service! Werken goed samen met de klant voor een succesvolle afzet van het te verkopen product’’

Lastafelshop is 1 van de eerste klanten van SEO & SEA. In december 2016 zijn wij gestart met verschillende werkzaamheden. Inmiddels hebben wij voor Lastafelshop verschillende websites gebouwd, voeren wij nog steeds een succesvolle Google Ads campagne uit en hebben wij SEO werkzaamheden gedaan. Verder zijn er verschillende social media campagnes voor Lastafelshop gemaakt, gericht op naamsbekendheid en conversies.

Lees verder

390% meer website bezoekers

579% meer conversies

101% Internationale uitbreiding

Neem contact met ons op!

Online groeien begint hier.

Persoonlijke benadering Vakkundig advies

Neem contact met ons op

Online groeien begint hier