Over Ons


Wij praten het liefst met jou over hoe we jou het best kunnen helpen. Maar we begrijpen ook dat jij graag wilt weten wie wij zijn. Daarom stellen we ons even aan je voor.

Neem contact met ons op

Online marketing, maar dan anders

Sinds we vijf jaar geleden zijn gestart in Alphen aan den Rijn, zijn we uitgegroeid tot een compleet online marketing bureau. Natuurlijk zijn er daar meer van. Maar SEO & SEA online marketing solutions is toch duidelijk anders. Met name onze aanpak is anders. We begrijpen dat je het fijn vindt als we jou volledig ontzorgen, maar dat je ook wilt weten waar je aan toe bent. Dat je inzicht wilt hebben in wat we voor jou doen en wat jou dat oplevert. Onze werkwijze is open en transparant. We communiceren begrijpelijk, zonder ingewikkeld vakjargon. Samen met jou stellen we realistische doelen en rapporteren heel concreet over de voortgang. Zodat jij je onbezorgd op jouw business kunt concentreren terwijl wij zorgen voor online resultaten.

Samen online succes realiseren

Onze online specialisten en webdevelopers zijn helemaal thuis in de wereld van nu en morgen. We werken met de nieuwste technologieën en marketinginstrumenten, maar begrijpen ook heel goed wat de uitdaging van ondernemers is. We kunnen samen met jou online succes realiseren. Van een website of webshop alleen hoef je geen wonderen te verwachten. Wél als je er met ons in thuis raakt. Dan ontdek je mogelijkheden die je voorheen niet zag. En ga je – niet onbelangrijk – extra omzet of leads genereren.

Neem contact op met SEO & SEA via het formulier of bel gewoon even naar SEO & SEA, via 0172 – 476 493. Zij gaat graag met je in gesprek over kansen en oplossingen. Als je vooraf al wat inspiratie wilt, kun je eerst al even op deze website kijken naar bijvoorbeeld de cases, reviews en onze oplossingen.

Onze certificaten

Ons team

Card image cap

Chelsey Hendriks

“Online marketing specialist”

Meer informatie over Chelsey Hendriks

Card image cap

Karin Develing

“Online marketing specialist”

Meer informatie over Karin Develing

Card image cap

Kenno Kleijn

“Online marketing specialist”

Meer informatie over Kenno Kleijn

Mijn naam is Kenno Kleijn en sinds 2018 ben ik werkzaam bij SEO & SEA. Doordat ik Chelsey al langere tijd kende ben ik het vak ”online marketing” in gerold.

Wat mij erg aanspreekt is het afwisselende werk: Sparren met klanten over de online marketing strategie, bedenken van social media campagnes, het uitvoeren en optimaliseren van campagnes en nog veel meer.

Dit in combinatie met een hecht en gezellig team zorgt ervoor dat ik elke dag weer met plezier naar mijn werk ga.

Buiten werk ben ik veel te vinden op de voetbal Club SV ARC waar ik al sinds mijn 4e voetbal. Verder ben ik veel in het Alphense centrum te vinden om wat te drinken met vrienden!

Card image cap

Rick Bennemeer

“Online marketing specialist”

Meer informatie over Rick Bennemeer

Mijn naam is Rick Bennemeer en sinds 2020 ben ik werkzaam bij SEO & SEA. Hiervoor heb ik kennis op mogen doen bij een ander online marketing bureau.

Het vak “online marketing” was zeker niet nieuw voor mij.
Wat mij erg aanspreekt is het afwisselende werk: Oplossingen vinden voor ingewikkelde vraagstukken, bedenken van een online marketing campagne, verschillende campagnes optimaliseren voor meer resultaat en nog veel meer. kritisch kijken en altijd willen leren. Dat is hoe collega’s mij omschreven.

Buiten werk ben ik veel bezig met sporten en het vinden van gezelligheid. Ik voetbal bij SV ARC in het tweede elftal. Ik sta altijd voor mensen klaar en ben altijd in voor gezelligheid.

Card image cap

Ray Egberts

“Linkbuilding specialist”

Meer informatie over Ray Egberts

Mijn naam is Ray Egberts ik ben sinds 1 februari 2021 stagiair online marketing bij SEO & SEA.

Ik studeer Commerciële economie aan de Hogeschool Leiden en zit momenteel in mijn derde jaar.

Wat mij aanspreekt aan online marketing is dat er zo veel te leren is en dat er steeds nieuwe mogelijkheden bij komen. Je moet constant op de hoogte zijn van de laatste trends om de concurrentie een stap voor te zijn.

Buiten werk om ben ik veel met vrienden te vinden voor een avondje Karaoke!

Card image cap

Tim Makor

“Webdeveloper”

Meer informatie over Tim Makor

Card image cap

Jordi Wijhenke

“Online marketing specialist”

Meer informatie over Jordi Wijhenke

Mijn naam is Jordi Wijhenke en sinds 2021 ben ik werkzaam bij SEO & SEA.

Wat mij erg aanspreekt aan het werken als online marketeer zijn de afwisselende werkzaamheden van social media onderhouden tot websites bouwen. Met het team waar we mee werken en de opdrachten die we hebben is er geen dag hetzelfde.

Buiten werk ben ik veel met mijn vrienden of op de voetbalclub SV ARC.

Card image cap

Kasper Berkhout

“Online marketing specialist”

Meer informatie over Kasper Berkhout

Klanten zeggen

Hele fijne professionele samenwerking

met uitstekende omzet resultaten

Tattooland

SEO en SEA

Toppers! Goede service en mee denkend!

Warm welkom, alsof je thuis komt!

Club 23

Op maat applicatie

Vakkundig, professioneel en creatief.

Vakkundig, professioneel en creatief.

Berkhout advies

SEO

Fijne mensen om mee samen te werken

Na twee informatie gesprekken begrepen zij eigenlijk direct wat ik over wilde brengen naar toekomstige relaties ....Top bedrijf voor als je professionaliteit zoekt in communicatie en uitstraling ......Chelsey en Kenno , top gedaan

AIEBV

Wordpress website

Complimenten voor Chelsey en haar team

De manier waarop ze je bij de hand nemen in de wirwar van de digitale marketingwereld. Oprecht, betrokken, persoonlijk, transparant en niet onbelangrijk ... gewoon heel erg veel verstand van zaken! Kortom: ontzettend tevreden!

Liftcentraal

SEO en SEA

Neem contact met ons op!

Online groeien begint hier

Persoonlijke benadering Vakkundig advies

Neem contact met ons op

Online groeien begint hier