Shopping Ads

Via welk platform ga jij verkopen?

Neem contact met ons op

Google shopping

Bouw jouw webshop waar klanten zoeken.

Meer informatie

Facebook shops

Klanten vinden bij jouw vrienden.

Meer informatie

Amazon advertising

Verkopen in een werelds warenhuis

Meer informatie

Wordt het Google Shopping, Facebook Shops of Amazon?

De stijging van de online verkopen was het afgelopen jaar extreem groot. Afhankelijk van de branche lag dat tussen de 15 en 75 procent. Klanten shoppen steeds meer en vaker online. Heb jij ook al geprofiteerd van deze trend? Of moet je nog beginnen met het opzetten van een webshop? In beide gevallen is er goed nieuws: De grote platformen maken het nu eenvoudig en voordelig om jouw eigen online shop op te zetten. Elke aanbieder heeft zijn eigen kenmerken.

Lees meer details en uitleg op onze pagina’s over:
Google Shopping
Facebook Shops
Amazon

Welk shopping platform past bij mijn bedrijf?

Elk van de aanbieders heeft voor- en nadelen. Sommige zijn gratis, anderen lijken dat… Het is daarom goed om vooraf te bedenken wat en wie je wilt bereiken. SEO & SEA geeft op een no-nonsense manier inzicht in de mogelijkheden en het benodigde budget. Daarbij kijken we ook naar de kosten van promotie voor jouw webshop.

We helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes. Dat doen we door de juiste vragen te stellen en door jou te helpen bij het vinden van de antwoorden voor jouw specifieke situatie. Misschien blijkt dan wel dat je met verschillende platforms in zee zou moeten. Ook niet onbelangrijk: Heb je naast jouw aanwezigheid op het platform, ook nog een eigen webshop nodig?

Verkopen via jouw webshop? SEO & SEA Online Marketing helpt je verder!

In alle gevallen kunnen we jou objectief adviseren. SEO & SEA Online Marketing Solutions is namelijk volledig onafhankelijk én allround! We hebben alle oplossingen in huis. Wat dus ook jouw keuze zal zijn, we kunnen je op een goede manier helpen bij de opzet en uitvoering. Neem contact op voor een vrijblijvend 1-op-1 gesprek. of via het contactformulier of bel 0172-476493.

Gek van Fietsen

“SEO & SEA heeft voor ons een mooie online campagne gebouwd waar wij dan ook zeer tevreden mee zijn! Zeker een aanrader!’’

Gek van Fietsen is een fietsspecialist met een aanbod wat niet veel fietsspeciaalzaken hebben. Dit aanbod moet natuurlijk wel bekend worden onder de doelgroep. Daarom hebben wij voor Gek van Fietsen verschillende Google Ads campagnes lopen. Ook hebben wij voor Gek van Fietsen een nieuwe website gemaakt om de klanten online dezelfde experience te geven als in de winkel.

Lees verder

44% Meer website bezoekers

101% Nieuwe maatwerk website

33% Webshop bestellingen

Neem contact met ons op!

Online groeien begint hier.

Persoonlijke benadering Vakkundig advies

Neem contact met ons op

Online groeien begint hier