Amazon advertising

Een frisse blik voor beter resultaat

Neem contact met ons op

Amazon Advertising

Met Amazon Shopping bereik je de hele wereld

Wil jij ook meer online omzet realiseren? Dan is er sinds kort een nieuw kanaal beschikbaar in Nederland. Een winkel op het social media platform Facebook of de zoekmachine Google was al mogelijk. Nu is er de optie om jouw producten in het grootste warenhuis ter wereld te verkopen. Amazon Shopping is sinds kort ook in Nederland actief.

Voordelen van Amazon
Natuurlijk was het voorheen al mogelijk om jouw producten via bijvoorbeeld Bol.com aan te bieden. Als je een grotere geografische regio wilt bedienen, schiet dit Nederlandse platform wellicht wat te kort. Het van oorsprong Amerikaanse Amazon, heeft een wereldwijd bereik. Daarmee biedt het ongekende uitbreidingsmogelijkheden. Zelfs als je puur lokale ambities hebt, is het een alternatief dat het overwegen waard is.

Uiteraard moet je eerst en vooral zorgen dat alle nodige informatie over jouw producten in het Amazon Shopping systeem staat. Dat kan handmatig, stuk voor stuk. Of door jouw productinformatie via een spreadsheet in te laden. Logischer is het om dat door middel van een interface als Channable te doen. Wellicht gebruik je dat al voor een Facebook of Google Shop.

Full service
Amazon Shopping biedt ‘full service’. Dat wil zeggen dat je als aanbieder volledig ontzorgd kan worden. Opslag en distributie worden door Amazon geregeld. Jij stuurt jouw voorraad naar het Amazon magazijn en zij zorgen vanuit daar voor verpakking, verzending en eventuele retourzendingen.

Lekker toch? Uiteraard hangt daar wel een prijskaartje aan. Door vaste ‘abonnementskosten’ maar ook door de fee die Amazon op elk verkocht artikel inhoudt. Als je niet oppast, gaat dat aardig in de papieren lopen. Het is niet voor niets dat Jeff Bezos, de oprichter van Amazon, de rijkste man op aarde is geworden 😉.

Succes met Amazon Shopping
Het is dus van belang dat je niet in de valkuilen trapt. Een goed en onafhankelijk advies is daarom nuttig. Je wilt immers meer dan alleen iets verkopen via Amazon Shopping, je wilt er succesvol mee zijn. Amazon hanteert onder meer een systeem met verschillende badges die je kunt verdienen. Door deze stempels te verzamelen, krijg je een betere positie binnen het online warenhuis. Je wordt extra onder de aandacht gebracht bij potentiële klanten. Een interessant maar ook ingewikkeld systeem. SEO & SEA online marketing solutions kan je helpen om goed voor de dag te komen. Ook door zoekmachine optimalisatie binnen Amazon. Stel je vragen aan ons, wij helpen jou aan een prominente presentie!

Adverteren van Amazon Shopping
Een element dat daarbij ook helpt zijn de online advertenties die je op Amazon kunt plaatsen. Die zijn er in soorten en maten. Van een sponsored product ad tot een complete display campagne met video en al. Ook hier geldt dat het simpel en gebruiksvriendelijk lijkt. Met een paar muisklikken kun je een advertentie maken. Maar wat doet die advertentie voor jou en jouw business? Het gaat erom dat er behalve een tekst en een plaatje een doordachte strategie achter zit. En vervolgens een doorlopende aanpassing om te zorgen voor conversie optimalisatie.

Advies over Amazon Shops uitbesteden
Wil je meer weten over de opties om online te verkopen? Ben je op zoek naar een frisse blik, zodat je meer online succes kunt halen? Of het nu gaat om het aanbieden van jouw producten via Google Shopping, Facebook Shops of Amazon Shopping… Geef Chelsey Hendriks een belletje. Zij bespreekt enthousiast de mogelijkheden met je in een (online) kennismakingsgesprek. Bel 0172-476493 of stuur ons jouw vraag via het antwoordformulier.

Advies aanvragen

  Klanten zeggen

  Hele fijne professionele samenwerking

  met uitstekende omzet resultaten

  Tattooland

  SEO en SEA

  Toppers! Goede service en mee denkend!

  Warm welkom, alsof je thuis komt!

  Club 23

  Op maat applicatie

  Vakkundig, professioneel en creatief.

  Vakkundig, professioneel en creatief.

  Berkhout advies

  SEO

  Fijne mensen om mee samen te werken

  Na twee informatie gesprekken begrepen zij eigenlijk direct wat ik over wilde brengen naar toekomstige relaties ....Top bedrijf voor als je professionaliteit zoekt in communicatie en uitstraling ......Chelsey en Kenno , top gedaan

  AIEBV

  Wordpress website

  Complimenten voor Chelsey en haar team

  De manier waarop ze je bij de hand nemen in de wirwar van de digitale marketingwereld. Oprecht, betrokken, persoonlijk, transparant en niet onbelangrijk ... gewoon heel erg veel verstand van zaken! Kortom: ontzettend tevreden!

  Liftcentraal

  SEO en SEA

  Neem contact met ons op!

  Online groeien begint hier.

  Persoonlijke benadering Vakkundig advies

  Neem contact met ons op

  Online groeien begint hier