Amazon advertising

Meer omzet realiseren met online verkopen? Er zijn tegenwoordig hele uitgebreide opties als het gaat om online producten verkopen en adverteren met deze producten. Zo kun je via social media kanalen je producten aanbieden, maar ook via Amazon. Deze Amerikaanse site is ook beschikbaar in Nederland. Je producten verkopen in het grootste online warenhuis ter wereld? Ontdek wat de opties zijn  voor jouw bedrijf!

Wat is Amazon Advertising?

Amazon Advertising lijkt een beetje op Bol.com, maar Amazon is een vele malen grotere partij. Hier kun je namelijk niet alleen in Nederland, maar ook in de rest van de wereld je producten aanbieden. Wanneer je kiest voor Amazon Advertising kun je jouw producten beter vindbaar maken in de zoekresultaten. Je kunt via Amazon doelgroepen bereiken op basis van interesses en productpagina-vertoningen.

Laat ons je helpen!

Kan jouw bedrijf extra hulp bij online marketing gebruiken?
Vul het formulier in en wij nemen contact met je op!

Waarom is Amazon Advertising belangrijk?

Het adverteren via Amazon is een slimme keuze voor online verkopers. Je advertenties komen vaak terecht in de topresultaten, en zo ben je beter zichtbaar, én zul je waarschijnlijk dus meer verkopen. Ook stimuleer je indirect de organische verkopen.

Werken met SEO & SEA betekent:

Vast contactpersoon

Eerlijk advies

Snel schakelen

Begrijpelijke taal

Onze werkwijze

Kennismaken

We stellen ons graag aan je voor en zijn ook erg nieuwsgierig naar jouw bedrijf en de uitdagingen waar je mee zit.

Offerte

Na onze kennismaking ontvang je van ons een begroting. Hierop zie je welke (mix van) oplossingen we voor jouw bedrijf adviseren.

Aan de slag

Als jullie voor ons kiezen, doen wij eerst een vreugdedansje. Daarna starten we met jullie zoekmachine optimalisatie, online advertenties of website of webshop.

Resultaat

We houden het effect van de online werkzaam-heden scherp in de gaten. Resultaten en strategische overwegingen delen we met je, in begrijpelijke taal.

Onze cases

Al meer dan 5 jaar helpen wij bedrijven succesvol met Amazon advertising. Benieuwd wie jou voorgingen? Check onze cases.

De voordelen van Amazon advertising

Amazon heeft een wereldwijd bereik. Dat heeft grote voordelen als je ambities hebt om ook potentiële klanten buiten Nederland te bereiken.

Doordat Amazon wereldwijd actief is, kun je je verkoopcijfers een flinke boost geven. Biedt je producten aan via Amazon en wie weet stijgt het aantal verkopen snel.

Door middel van Ads kom je direct in de bovenste resultaten terecht. En dat is wat je wil. Hier ben je namelijk beter zichtbaar en is het waarschijnlijker dat je meer verkoopt.

Wat onze klanten zeggen

Reviews bij Google

5/5

Snelle contacten, korte lijnen, alles prima en snel geregeld en super vriendelijk. Blij dat we de stap hebben genomen.

MJ Heijmans

SEA

5/5

SEO & SEA heeft voor ons een mooie online campagne gebouwd waar wij dan ook zeer tevreden mee zijn! Zeker een aanrader!

Gek van Fietsen

SEA

Wij werken voor

Zullen we kennismaken?

Ook graag adverteren met jouw producten via dit mega kanaal? Schakel dan een bureau in met veel ervaring en expertise. Onze specialisten helpen je graag bij het realiseren van succesvolle advertenties binnen Amazon. Interesse? Vul je gegevens hieronder in. Dan nemen we snel contact met je op.