Social Media advertising

Kies de juiste vrienden

Neem contact met ons op

LinkedIn advertising

Het perfecte platform voor professionals.

Meer informatie

Facebook advertising

Klanten vinden bij jouw vrienden.

Meer informatie

Instagram advertising

Voor instant succes?

Meer informatie

Pinterest advertising

Inspiratie als motivatie.

Meer informatie

Social Media - Het platform brengt de boodschap

Het social media landschap is de laatste jaren volop in beweging. Nieuwe aanbieders komen snel op. Ze verdwijnen vaak ook weer snel. Dat maakt het lastig om te kiezen, op welk platform jij als bedrijf actief wil zijn. Bij SEO & SEA volgen we de trends op de voet. Zo signaleren we snel waar nieuwe kansen liggen. We onderkennen ook een aantal ‘vaste waarden’ binnen dit dynamische speelveld. Elk met hun eigen profiel. Hieronder bespreken we ze kort. De vervolgpagina’s vertellen hoe Social Media Advertising op dat platform werkt.

LinkedIn

Het grootste social media platform voor professionals is zonder meer LinkedIn. Belangrijk is dat je je realiseert dat dit meer een netwerk-site is dan een gezellig social platform, waar je ditjes en datjes deelt. Daarmee onderscheidt het zich wel als een extra serieus medium. Als je beslissers wilt bereiken, biedt LinkedIn je het perfecte kanaal. Lees hier hoe adverteren op LinkedIn werkt.

Lees meer

Facebook advertising

Over Facebook hoeven we natuurlijk niet veel uit te leggen. Ondanks verschillende privacy perikelen, blijft de moeder van alle social media platformen populair. Bij gebruikers, die via de gratis site graag hun lief en leed delen, maar ook bij adverteerders. Je kunt je dankzij alle gedeelde personalia op een geavanceerde manier tot jouw doelgroepen richten. Lees hier hoe adverteren werkt op Facebook.

Lees meer

Pinterest advertising

Wil jij je product of dienst graag wilt laten zien? Dan is Pinterest een prima platform.
Alles wat te maken heeft met design wordt hier gepresenteerd. Of het nu gaat om interieur, tuinen, kleding of bijvoorbeeld auto’s; je vindt er alles. Vooral handig voor iedereen die op zoek is naar inspiratie. Lees hier wat er mogelijk is, als je op Pinterest wilt adverteren.

Lees meer

Instagram advertising

De fotosite Instagram heeft een overwegend jeugdig publiek. Niet zo jong als bij Snapchat of TikTok, maar vooral jongeren en jongvolwassenen zijn er te vinden. Is Insta de ideale plek om jouw product te promoten? Instagram advertenties kunnen hand in hand gaan met advertenties op het platform van moederbedrijf Facebook. Via een tool kunnen campagnes op beide sites worden gemanaged.

Lees meer

Advies over social advertising

Wil je een frisse blik op wat er allemaal mogelijk is op het gebied van Social Media Marketing en Social Advertising, neem dan contact op met Chelsey Hendriks van SEO & SEA Online Marketing Solutions. Zij bespreekt de mogelijkheden graag met je in een vrijblijvend (online) kennismakingsgesprek. Bel 0172-476493 of stuur ons jouw vraag via het antwoordformulier.

Klanten zeggen

Hele fijne professionele samenwerking

met uitstekende omzet resultaten

Tattooland

SEO en SEA

Toppers! Goede service en mee denkend!

Warm welkom, alsof je thuis komt!

Club 23

Op maat applicatie

Vakkundig, professioneel en creatief.

Vakkundig, professioneel en creatief.

Berkhout advies

SEO

Fijne mensen om mee samen te werken

Na twee informatie gesprekken begrepen zij eigenlijk direct wat ik over wilde brengen naar toekomstige relaties ....Top bedrijf voor als je professionaliteit zoekt in communicatie en uitstraling ......Chelsey en Kenno , top gedaan

AIEBV

Wordpress website

Complimenten voor Chelsey en haar team

De manier waarop ze je bij de hand nemen in de wirwar van de digitale marketingwereld. Oprecht, betrokken, persoonlijk, transparant en niet onbelangrijk ... gewoon heel erg veel verstand van zaken! Kortom: ontzettend tevreden!

Liftcentraal

SEO en SEA

Tattooland.com

“Hele fijne professionele samenwerking, met uitstekende omzet resultaten.’’

Sinds september 2017 optimaliseren wij de Google Ads campagnes van Tattooland en verbeteren wij de online vindbaarheid met verschillende marketing strategieën. Daarnaast hebben wij verschillende social media campagnes uitgevoerd op Facebook en Instagram. Voor elk land lopen verschillende campagnes waarbij de focus ligt op het maximaliseren van de conversies tegen een zo laag mogelijk CPA. Tattooland is marktleider in Europa in de verkoop van tattoo benodigdheden.

Lees verder

4534% Meer website bezoekers

3391% Meer conversies

216% Socail Media Volgers

Neem contact met ons op!

Online groeien begint hier.

Persoonlijke benadering Vakkundig advies

Neem contact met ons op

Online groeien begint hier