Wordpress website

Of je nou net bent gestart of al jaren een bedrijf runt, de resultaten van jouw business zijn voor een groot deel afhankelijk van jouw website. Die moet functioneel zijn, er mooi uit zien én je doelgroep aanspreken. Met het websitesysteem WordPress zorgen onze specialisten dat jouw website daaraan voldoet. Benieuwd wat een (nieuwe) website voor jouw bedrijf kan betekenen?

Waar voldoet een goede website aan?

Zijn er bedrijven die geen website hebben? Waarschijnlijk weinig. Zijn er ondernemers die tevreden zijn over de resultaten van hun website? Waarschijnlijk ook weinig. Dat komt omdat bij het bouwen onvoldoende is nagedacht over de functie die de website speelt. Wij denken hier wél over na, net als over het ontwerp van en de teksten op je site, waardoor jij je doelen ineens wel bereikt. Bovendien werken wij met WordPress, een eenvoudig en gebruiksvriendelijk websitesysteem dat jouw content middels SEO goed vindbaar maakt in Google en waarmee jij je website na oplevering eventueel zelf kan bijhouden.

Laat ons je helpen!

Kan jouw bedrijf extra hulp bij online marketing gebruiken?
Vul het formulier in en wij nemen contact met je op!

Waarom is een goede website zo belangrijk?

Met een goede website kom je professioneel en betrouwbaar over. Klanten kunnen ook op elk moment van de dag en waar dan ook ter wereld de informatie op jouw site lezen. Bovendien zijn websitebezoekers goed te volgen. In onze rapporten laten we jou precies zien hoeveel mensen je website bezoeken en op welke pagina’s ze blijven hangen of juist wegklikken. Alleen zo kun jij je site continu blijven optimaliseren en er een succes maken. En dat is wat je uiteindelijk wil!

Werken met SEO & SEA betekent:

Vast contactpersoon

Eerlijk advies

Snel schakelen

Begrijpelijke taal

Onze werkwijze

Kennismaken

We stellen ons graag aan je voor en zijn ook erg nieuwsgierig naar jouw bedrijf en de uitdagingen waar je mee zit.

Offerte

Na onze kennismaking ontvang je van ons een begroting. Hierop zie je welke (mix van) oplossingen we voor jouw bedrijf adviseren.

Aan de slag

Als jullie voor ons kiezen, doen wij eerst een vreugdedansje. Daarna starten we met jullie zoekmachine optimalisatie, online advertenties of website of webshop.

Resultaat

We houden het effect van de online werkzaam-heden scherp in de gaten. Resultaten en strategische overwegingen delen we met je, in begrijpelijke taal.

Onze cases

Al meer dan 5 jaar helpen wij bedrijven succesvol met de ontwikkeling van WordPress websites. Benieuwd wie jou voorgingen? Bekijk onze cases.

De voordelen van een WordPress website

WordPress maakt je content goed vindbaar in Google.

Iedereen kan met WordPress leren werken. Ja, jij ook!

Met een functioneel ontwerp, vinden bezoekers direct wat ze zoeken.

Wat onze klanten zeggen

Reviews bij Google

5/5

Snelle contacten, korte lijnen, alles prima en snel geregeld en super vriendelijk. Blij dat we de stap hebben genomen.

MJ Heijmans

SEA

5/5

SEO & SEA heeft voor ons een mooie online campagne gebouwd waar wij dan ook zeer tevreden mee zijn! Zeker een aanrader!

Gek van Fietsen

SEA

Wij werken voor

Zullen we kennismaken?

Wil jij een (nieuwe) WordPress website laten maken? Schakel dan een bureau in met veel ervaring en expertise. Onze specialisten zorgen dat jouw WordPress website helemaal past bij jouw bedrijf en doelstellingen. Interesse? Vul je gegevens hieronder in. Dan nemen we snel contact met je op.