Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Op naar ongekende hoogte

Neem contact met ons op

Copywriting

Tekstschrijven is topsport

Meer informatie

Linkbuilding

Linke soep of lekker listig?

Meer informatie

Lokale vindbaarheid

Verhoog jouw online vindbaarheid in de regio

Meer informatie

SEO als onderdeel van zoekmachine marketing

Online vindbaarheid is voor ieder bedrijf van levensbelang. Potentiële klanten beginnen hun oriëntatie vrijwel altijd, door via Google te zoeken. Als je daar goed zichtbaar bent, zien de klanten jou op het beslissende moment. Zoekmachine optimalisatie zorgt ervoor dat je hoger komt te staan in Google.

Hoger in Google? SEO & SEA helpt je!

Om dat te bereiken kunnen we verschillende middelen inzetten. Het begint natuurlijk bij de juiste content. Alles wat jij online vertelt, moet de klant helpen in zijn zoektocht. Is jouw website daarvoor goed ingericht? Zijn de teksten geschreven vanuit het perspectief van een zoekende klant? Laten we samen kijken wat er te verbeteren valt. Vervolgens kunnen onze copywriters jou er verder mee helpen.

Maar ook op de achtergrond zijn vaak technische zaken te optimaliseren. De structuur van de website, de laadsnelheid… Het speelt allemaal mee bij de beoordeling door Google. SEO & SEA kan helpen om dat te verbeteren. Als de inhoud en opzet van de site helemaal in orde is, kunnen we werken aan linkbuilding. Daarbij kijken we welke belangrijke sites bereid zijn naar jouw pagina’s te linken. Meer hierover op de pagina over linkbuilding.

Lokale vindbaarheid

Tot slot kunnen we samen werken aan een betere geografische targeting. Omdat bijna de helft van de zoekopdrachten de intentie heeft om iets ‘in de buurt’ te vinden, is het belangrijk te zorgen dat je aan Google duidelijk maakt waar jij bent gevestigd en wat jouw verzorgingsgebied is. SEO & SEA Online Marketing Solutions kan je hierbij helpen. Kijk ook op onze pagina over lokale vindbaarheid.

SEO & SEA is een online marketing bureau in Alphen aan den rijn . En SEO & SEA is in Alphen aan den Rijn dan ook goed vindbaar. Dit kunnen wij ook voor jou doen!

Advies over zoekmachine optimalisatie

Wil je een frisse blik op zoekmachine marketing? Waar kun je beter terecht voor SEO & SEA dan bij… SEO & SEA! Wij heten niet voor niets zo. We laten je graag zien hoe wij jouw online resultaten kunnen verbeteren met geavanceerde campagnes en structurele verbetering van jouw online vindbaarheid. Neem contact op via het antwoordformulier of bel 0172-476493.

The Home Factory

Bij een hoogstaande interieurontwerper hoort natuurlijk een hoog zoekresultaat in google. Daarom hebben wij voor The Home Factory de organische vindbaarheid sterk verbeterd en verschillende Social Media campagnes uitgevoerd. Zo is The Home Factory altijd online vindbaar. Door SEO teksten in de site te implementeren hebben wij de vindbaarheid verbeterd en zijn wij bezig om dit nog verder uit te breiden.

Lees verder

22% Meer website Bezoekers

17% Gemiddelde Sessieduur

38% Organische stijging

Neem contact met ons op!

Online groeien begint hier.

Persoonlijke benadering Vakkundig advies

Neem contact met ons op

Online groeien begint hier