Copywriting

Door middel van relevante content (potentiële) klanten bereiken? Copywriting is een belangrijk onderdeel van zoekmachine optimalisatie. Het doel van copywriting is om jouw potentiële klanten op het juiste moment te bereiken met – voor hen – interessante content. Een website gevuld met content is voor Google vele malen interessanter, dan een website met weinig inhoud. Benieuwd of copywriting wat voor jouw bedrijf kan betekenen?

Wat is copywriting?

Copywriting is het schrijven van relevante content voor jouw website bezoekers. Dit zijn website teksten, specifieke SEO teksten en blogs, maar ook advertentieteksten. Laat je creativiteit los, maar houdt de doelgroep in gedachte bij het schrijven van content. Het is belangrijk om mensen aan te sporen actie te ondernemen. Je wilt ze de juiste informatie geven, maar uiteindelijk wil je natuurlijk dat ze een product of dienst afnemen bij je.

Laat ons je helpen!

Kan jouw bedrijf extra hulp bij online marketing gebruiken?
Vul het formulier in en wij nemen contact met je op!

Waarom is copywriting belangrijk?

De positie van jouw pagina in de zoekresultaten van Google wordt dus mede bepaald door content. Copywriting heeft veel invloed op zowel zoekmachine optimalisatie als zoekmachine advertenties. Teksten gericht op specifieke zoektermen kunnen veel waarde toevoegen aan jouw website.

Werken met SEO & SEA betekent:

Vast contactpersoon

Eerlijk advies

Snel schakelen

Begrijpelijke taal

Onze werkwijze

Kennismaken

We stellen ons graag aan je voor en zijn ook erg nieuwsgierig naar jouw bedrijf en de uitdagingen waar je mee zit.

Offerte

Na onze kennismaking ontvang je van ons een begroting. Hierop zie je welke (mix van) oplossingen we voor jouw bedrijf adviseren.

Aan de slag

Als jullie voor ons kiezen, doen wij eerst een vreugdedansje. Daarna starten we met jullie zoekmachine optimalisatie, online advertenties of website of webshop.

Resultaat

We houden het effect van de online werkzaam-heden scherp in de gaten. Resultaten en strategische overwegingen delen we met je, in begrijpelijke taal.

Onze cases

Al meer dan 5 jaar helpen wij bedrijven succesvol met copywriting. Benieuwd wie jou voorgingen? Bekijk onze cases.

De voordelen van copywriting

Potentiële klanten zijn op zoek naar informatie die voor hen van grote waarde is. Content die helpt bij het nemen van beslissingen in het aankoopproces zijn dus van belang.

Google houdt van content en neemt dit dan ook mee in de ranking. Goede content draagt dus bij aan een betere positie in de zoekmachine.

Door middel van het schrijven van content kun je je richten op specifieke zoekwoorden. Aan de hand daarvan kun je de juiste doelgroep bereiken.

Wat onze klanten zeggen

Reviews bij Google

5/5

Snelle contacten, korte lijnen, alles prima en snel geregeld en super vriendelijk. Blij dat we de stap hebben genomen.

MJ Heijmans

SEA

5/5

SEO & SEA heeft voor ons een mooie online campagne gebouwd waar wij dan ook zeer tevreden mee zijn! Zeker een aanrader!

Gek van Fietsen

SEA

Wij werken voor

Zullen we kennismaken?

Wil jij met jouw bedrijf de waarde van copywriting ontdekken en hoger scoren in Google? Schakel dan een bureau in met veel ervaring en expertise. Onze specialisten helpen je graag met het behalen van een goede positie in de zoekmachine! Interesse? Vul je gegevens hieronder in. Dan nemen we snel contact met je op.