Copywriting

Woorden die bewegen

Neem contact met ons op

Tekstschrijven is een topsport

Natuurlijk wil jij je verhaal kwijt, of het nu op een webpagina of in een advertentie is. Je wilt lezers graag laten weten wat je te bieden hebt. De kunst is om de tekst zodanig te verwoorden dat het goed overkomt bij de lezer. Dat hij of zij nuttige informatie krijgt. Uiteindelijk moet dat aanzetten tot een actie die jij beoogt. Dat is in een notendop de rol van copywriting.

Copywriting is geen cabaret

Voor een tekstschrijver is het verleidelijk allerlei spitsvondigheden in teksten te verwerken. Wie zich als woordkunstenaar ziet, kan misschien beter een roman gaan schrijven. Bij copywriting gaat het erom dat de woorden mensen in beweging zetten. Natuurlijk is het belangrijk dat bijvoorbeeld de kop van een advertentie de aandacht trekt. En het is prettig als een pakkende slogan blijft hangen. Maar cruciaal is, dat je uiteindelijk de belofte uit een kop of advertentie waarmaakt. Belangrijke advertentieplatformen als Google en Facebook hebben hun beleid hierop aangepast en staan ‘clickbait’-achtige teksten niet eens meer toe.

Help de klant bij het zoekproces

Potentiële klanten zijn op zoek naar bruikbare informatie. Ze moeten tijdens het koopproces allerlei beslissingen nemen. De teksten op je website of in jouw advertenties, moeten de informatie geven die de klant helpt de juiste keuzes te maken. Overvoer ze niet met verhalen. Geef klanten antwoord op hun vragen. Duidelijk en direct. Dan heeft jouw tekst waarde voor de klant. Vervolgens kun je aanzetten tot actie.

Tekstschrijvers hebben dus invloed op zoekmachine optimalisatie en zoekmachine advertenties.
Bij wie klop je dus aan als je op zoek bent naar een copywriting bureau? Juist ja, bij SEO & SEA. We heten toch niet voor niets zo…

Advies van SEO & SEA over copywriting

Wil je een frisse blik op de wondere wereld van woorden? Wil je weten welke waarde een professionele copywriter kan toevoegen? We laten je graag zien welke impact tekstschrijvers kunnen maken. Zowel voor een complete website als voor een kleine advertentie. Om nog maar te zwijgen over de rol die teksten spelen bij de bepaling van de plaats binnen zoekmachines. Neem contact op met Chelsey Hendriks van SEO & SEA Online Marketing Solutions. Bel 0172-476493 of stuur ons jouw vraag via het antwoordformulier.

Advies aanvragen

  Klanten zeggen

  Hele fijne professionele samenwerking

  met uitstekende omzet resultaten

  Tattooland

  SEO en SEA

  Toppers! Goede service en mee denkend!

  Warm welkom, alsof je thuis komt!

  Club 23

  Op maat applicatie

  Vakkundig, professioneel en creatief.

  Vakkundig, professioneel en creatief.

  Berkhout advies

  SEO

  Fijne mensen om mee samen te werken

  Na twee informatie gesprekken begrepen zij eigenlijk direct wat ik over wilde brengen naar toekomstige relaties ....Top bedrijf voor als je professionaliteit zoekt in communicatie en uitstraling ......Chelsey en Kenno , top gedaan

  AIEBV

  Wordpress website

  Complimenten voor Chelsey en haar team

  De manier waarop ze je bij de hand nemen in de wirwar van de digitale marketingwereld. Oprecht, betrokken, persoonlijk, transparant en niet onbelangrijk ... gewoon heel erg veel verstand van zaken! Kortom: ontzettend tevreden!

  Liftcentraal

  SEO en SEA

  Neem contact met ons op!

  Online groeien begint hier.

  Persoonlijke benadering Vakkundig advies

  Neem contact met ons op

  Online groeien begint hier