Linkbuilding

Linkbuilding is een belangrijk onderdeel van zoekmachine optimalisatie en heeft als doel om hoger in de zoekresultaten van zoekmachines te komen. Zonder goede links naar je website zal je nooit hoog scoren in Google. Onze specialisten zorgen dat jouw bedrijf wél hoog in Google verschijnt. Benieuwd wat linkbuilding voor jouw bedrijf kan betekenen?

Wat is linkbuilding?

Waar jouw website op Google staat, wordt mede bepaald door het aantal externe links naar jouw website. Het gaat hierbij niet alleen om hoe vaak dat gebeurt, maar vooral om de sites waarop jij wordt gelinkt. Naast kwantiteit en kwaliteit kijkt Google ook naar de relevantie per link. Zoekmachines voor de gek houden, heeft dus geen zin. Voldoet jouw linkbuilding aan alle regels? Dan beloont Google je met een hogere positie in de zoekresultaten.

Laat ons je helpen!

Kan jouw bedrijf extra hulp bij online marketing gebruiken?
Vul het formulier in en wij nemen contact met je op!

Waarom is linkbuilding zo belangrijk?

Google doorzoekt elke dag het hele web af naar links. Via die links kan Google teksten, afbeeldingen en video’s vinden en beoordelen. Hoe meer relevante links naar een bepaalde pagina, hoe beter de content in Google’s ogen is. De grootste wens van Google is dat iedereen unieke content schrijft waar vrijwillig naar wordt doorgelinkt, maar dat gebeurt helaas nog maar zelden. Vandaar dat linkbuilding is ontstaan, een vak dat je maar beter aan professionals kan overlaten.

Werken met SEO & SEA betekent:

Vast contactpersoon

Eerlijk advies

Snel schakelen

Begrijpelijke taal

Onze werkwijze

Kennismaken

We stellen ons graag aan je voor en zijn ook erg nieuwsgierig naar jouw bedrijf en de uitdagingen waar je mee zit.

Offerte

Na onze kennismaking ontvang je van ons een begroting. Hierop zie je welke (mix van) oplossingen we voor jouw bedrijf adviseren.

Aan de slag

Als jullie voor ons kiezen, doen wij eerst een vreugdedansje. Daarna starten we met jullie zoekmachine optimalisatie, online advertenties of website of webshop.

Resultaat

We houden het effect van de online werkzaam-heden scherp in de gaten. Resultaten en strategische overwegingen delen we met je, in begrijpelijke taal.

Onze cases

Al meer dan 5 jaar helpen wij bedrijven succesvol met linkbuilding. Benieuwd wie jou voorgingen? Bekijk onze cases.

De voordelen van linkbuilding

Backlinks zijn voor Google een belangrijk signaal om relevantie en autoriteit te bepalen.

Door een hogere positie in Google én meer backlinks krijg jij gegarandeerd meer websitebezoekers.

Die websitebezoekers leveren jou uiteindelijk ook meer winst op.

Wat onze klanten zeggen

Reviews bij Google

5/5

Snelle contacten, korte lijnen, alles prima en snel geregeld en super vriendelijk. Blij dat we de stap hebben genomen.

MJ Heijmans

SEA

5/5

SEO & SEA heeft voor ons een mooie online campagne gebouwd waar wij dan ook zeer tevreden mee zijn! Zeker een aanrader!

Gek van Fietsen

SEA

Wij werken voor

Zullen we kennismaken?

Wil jij je linkbuilding op een professionele manier inrichten en daarmee hoger scoren in Google? Schakel dan een bureau in met veel ervaring en expertise. Onze specialisten helpen jou graag aan die plek bovenaan in Google. Interesse? Vul je gegevens hieronder in. Dan nemen we snel contact met je op.