Blog

Wat kost een website laten maken?

Een website, welk bedrijf heeft dat nou niet? En als je er nog niet een hebt, dan is het verstandig om er een te laten maken. Een website moet je zien als het visitekaartje van je bedrijf. Tegenwoordig is het erg belangrijk om online aanwezig te zijn, want mensen zoeken enorm veel op via Google. Laat je bedrijf zien aan (mogelijke) klanten. Een goede website draagt bij aan je online vindbaarheid. Het is dus erg belangrijk dat je een website hebt die onder andere goed bij je bedrijf past, functioneel is en technisch goed in elkaar zit. Een website laten maken is een verstandig idee, zeker als je niet weet hoe je dit zelf moet doen. Wat kost een website laten maken?

Een goede website is belangrijk onderdeel van je bedrijf

Zoals al even genoemd is een goede website een ontzettend belangrijk onderdeel van je bedrijf. Bedrijven zonder website zijn tegenwoordig bijna kansloos. Alles gebeurd deze dagen online. Als mensen ergens naar op zoek zijn, zoeken ze dit op op Google. Als bedrijf wil je natuurlijk gevonden worden als mensen naar jouw producten of diensten zoeken. Een website is dan een essentieel onderdeel. Maar wat is een ‘goede website’? Een goede website is een website:

  • Die functioneel is
  • Een die werkt naar behoren
  • Een website die een snelle laadtijd heeft
  • Waar relevante content te vinden is
  • Waar alles duidelijk is
  • Het is een website die klanten biedt waar ze naar op zoek zijn.
  • Een website die je resultaat oplevert

WordPress website laten maken door online marketing bureau

De mogelijkheden voor een WordPress website zijn groot, maar niet oneindig. Er zitten grenzen aan wat je kunt doen met een standaard WordPress website. Als je wensen hebt voor een specifieke opzet of functionaliteiten, zijn maatwerk applicaties geschikter. Wanneer je een website wil laten maken zijn er een aantal stappen. Als eerst worden er doelen gesteld die je wil bereiken met jouw website. Vervolgens wordt er overlegd wat voor uitstraling je wil voor jouw website, denk aan jouw huisstijl. Dan gaat het online marketing bureau voor jou aan de slag, de website wordt gemaakt en de techniek wordt geregeld. Zo heb je straks een goed werkende website die aan jouw wensen voldoet.

De kosten voor website laten maken

Het laten maken van een website moet je zien als een investering. Het is niet gratis, maar het levert je een hoop resultaat op als je het goed doet. Wat kost een website laten maken? De kosten voor website laten maken zijn niet zo te zeggen en variëren erg. Het hangt er compleet vanaf wat je wensen zijn, of je een complete nieuwe website wil of enkele aanpassingen in je huidige website. Of je voor standaard of maatwerk gaat. Je kan dus zelf kiezen wat je wil laten maken en wat het dus uiteindelijk gaat kosten. Het is in ieder geval een goede investering voor je bedrijf, want met een goede website kun je mooie resultaten halen. Wat kost een website laten maken? Daar kom je dus alleen achter als je een offerte laat maken die op jouw wensen aansluit. Je moet het zien als een goede investering die zeker verstandig is voor op lange termijn. Ook een (nieuwe) website laten maken of je huidige website laten vernieuwen? Neem contact op, we helpen je hier namelijk graag bij!

Chelsey Hendriks
Online marketing specialist

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn

Zullen we kennismaken?

Wil je een frisse blik op jouw online marketing? Neem contact met ons op. Bel 0172-476493 of stuur ons jouw vraag via het antwoordformulier.