Google Ads

Online Adverteren bij de grootste

Neem contact met ons op

Google Search

Wordt gevonden daar waar klanten zoeken.

Meer informatie

Google Display

Google Display Ads laten jou gericht zien.

Meer informatie

Google Ads brengen klanten naar jouw site

Google is de grootste en bekendste zoekmachine ter wereld. Bijna 95% van al het zoekverkeer loopt via Google. Als daar zoveel mensen komen, is dat natuurlijk een mooie plek om jouw advertentie te plaatsen. Dat kan op verschillende manieren. Er zijn twee hoofdvormen:

1. Google Text Ads, die voornamelijk in de zoekmachine worden getoond.
2. Google Display Ads, die door Google op allerlei sites worden geplaatst.

Als je wilt gaan adverteren, is dat een eerste keuze die je maakt. Bied je iets aan dat heel visueel is en dus een plaatje nodig heeft? Dan is het Google Display Netwerk (GDN) de aangewezen plek. Als een tekst volstaat, kun je dat door middel van Search Engine Advertenties (SEA) doen. Daarnaast is er nog de mogelijkheid om, rechtstreeks in de Google zoekmachine, producten aan te bieden met een afbeelding erbij. Hoe dat werkt, lees je op onze pagina over Google Shopping. Uiteraard kun je ook meerdere middelen tegelijk inzetten.

Pay Per Click

Adverteren op Google werkt via een Pay Per Click systeem. Hierbij betaal je alleen als er op je advertentie wordt geklikt en mensen daadwerkelijk naar je website gaan. Als adverteerder kun je kiezen wat je maximaal wilt betalen voor een klik op jouw advertentie. Google Ads biedt nog veel meer mogelijkheden om te segmenteren en te targeten. Dankzij al die instellingen kun je jouw doelgroep perfect bereiken. Dat is de belangrijkste reden waarom bedrijven graag op Google adverteren.

Onbegrensde mogelijkheden

De valkuil is echter dat het zo makkelijk lijkt, dat je vlot wordt verleid om een advertentie te plaatsen. Daarbij heb je dan vaak niet alle mogelijkheden benut of heb je zaken over het hoofd gezien. Dat kan een negatief effect hebben op kosten en resultaat. Google Ads uitbesteden is daarom vaak verstandig. Je werkt dan met een SEA bureau dat wel de ervaring en expertise heeft om een optimaal resultaat te behalen. Dat scheelt jou enorm veel tijd en ook kosten.

Lees meer details op de pagina’s over Google Tekst Ads en Google Display Ads op deze site.

Advies over adverteren op Google

Wil je een frisse blik op wat er allemaal mogelijk is op het gebied van Google Ads? Neem dan contact op met Chelsey Hendriks van SEO & SEA Online Marketing Solutions. Zij bespreekt de mogelijkheden graag met je in een vrijblijvend (online) kennismakingsgesprek. Bel 0172-476493 of stuur ons jouw vraag via het antwoordformulier.

Lastafelshop.com

“Fijne samenwerking! Snelle en goede service! Werken goed samen met de klant voor een succesvolle afzet van het te verkopen product’’

Lastafelshop is 1 van de eerste klanten van SEO & SEA. In december 2016 zijn wij gestart met verschillende werkzaamheden. Inmiddels hebben wij voor Lastafelshop verschillende websites gebouwd, voeren wij nog steeds een succesvolle Google Ads campagne uit en hebben wij SEO werkzaamheden gedaan. Verder zijn er verschillende social media campagnes voor Lastafelshop gemaakt, gericht op naamsbekendheid en conversies.

Lees verder

390% Meer website bezoekers

579% Meer conversies

101% Internationale uitbreiding

Neem contact met ons op!

Online groeien begint hier.

Persoonlijke benadering Vakkundig advies

Neem contact met ons op

Online groeien begint hier