Blog

Google Ads uitbesteden, behaal meer conversies

Wil jij ook graag meer rendement uit je online advertenties halen? Wij vertellen je graag waarom Google Ads uitbesteden de beste keuze is. Online adverteren via de grote zoekmachine Google is iets wat veel bedrijven doen. Daarom is het belangrijk dat dit goed gebeurt. Hiervoor moet je je weg weten in Google Ads. Het is niet voor iedereen weggelegd. Daarom kiezen veel bedrijven ervoor om Google Ads uit te besteden. En dit is een goede keuze. Er zitten veel voordelen aan het uitbesteden van online marketing diensten aan specialisten. Zo kun je meer conversies behalen, wat vaak resulteert in meer omzet. Dat is iets wat ieder bedrijf graag wil. Wij leggen je in deze blog uit wat de voordelen zijn van Google Ads uitbesteden en wat je kunt verwachten. 

Hét advertentiekanaal

Om te beginnen, wat is Google Ads eigenlijk? Misschien heb je hier nog nooit van gehoord. Google Ads is een gratis advertentieplatform van Google waarmee je producten of diensten kunt promoten in het uitgebreide netwerk. Dit kan op diverse manieren, zoals advertenties in de zoekresultaten of op websites, video’s op mobiele apps en in shopping. Het programma Ads is gratis, je kunt gratis een account aanmaken, maar advertenties zijn natuurlijk niet gratis. Hiervoor is een kostenmodel, je betaalt per klik, hoeveel dat is bepaal je zelf. Je kan aangeven hoeveel je per dag wil besteden.

Google Ads uitbesteden aan een specialist

Google Ads is toegankelijk voor iedereen. Natuurlijk kun je zelf aan de slag gaan met advertenties op Google, maar een specialist inschakelen om dit voor je te doen kan een goede keuze zijn. Het is een redelijk complex advertentieplatform. Een Google Ads specialist heeft alle kennis en expertise in huis om jouw conversies te maximaliseren. Ga voor maximaal resultaat en besteed het maken en beheren van advertenties uit aan een specialist.

Voordelen van Google Ads uitbesteden

Er zitten een aantal fijne voordelen aan het uitbesteden van Google Ads. We zetten ze even op een rij voor je:

  • Meer tijd voor andere werkzaamheden
  • Advertenties worden continu gemonitord en geoptimaliseerd
  • Maximale efficiëntie
  • Meer conversies genereren
  • Meer websiteverkeer

Wat kun je verwachten van onze SEA-specialisten?

Hoe gaan onze SEA-specialisten te werk? Het begint met een kennismakingsgesprek, waarin jij vertelt wat je wensen zijn op het gebied van online marketing. We brengen in kaart wat de verwachtingen en doelen zijn. Onze SEA-specialist adviseert om met Google Ads aan de slag te gaan. Dan wordt er een analyse uitgevoerd om in kaart te brengen wat de beste opties zijn. Wanneer het plan klaar is, wordt dit gedeeld met jou en als er een akkoord is kan de SEA-specialist opstarten. Als de advertenties eenmaal lopen wordt er regelmatig contact gehouden, waarin de voortgang en eventuele wijzigingen besproken worden. De specialist zal maandelijks de campagnes bijsturen, zodat we voor maximaal resultaat gaan. 

Groeien door middel van advertenties

Zet jouw website in de spotlight, bovenaan in de resultaten van de zoekmachine. Adverteren via Google Ads is een snelle en effectieve manier om dit te doen. Vaak combineren wij Google Ads met andere diensten, zoals SEO. Een strategie die bij jouw bedrijf past? Onze specialisten adviseren je graag over Google Ads en andere online marketing diensten. Neem contact op via het formulier!

Chelsey Hendriks
Online marketing specialist

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn

Zullen we kennismaken?

Wil je een frisse blik op jouw online marketing? Neem contact met ons op. Bel 0172-476493 of stuur ons jouw vraag via het antwoordformulier.