Blog

Wat doet een online marketing bureau?

Je wil graag beter online vindbaar zijn, zichtbaar zijn op het internet en social media. Dus je schakelt een online marketingbureau in. Zij regelen dat jouw bedrijf beter gevonden wordt in de grote zoekmachine. Of zetten online advertenties voor je op en zorgen zo voor meer website bezoekers. Natuurlijk zijn ze gespecialiseerd in online marketing, iets dat een aparte tak van de marketingwereld is geworden de laatste jaren. Dit komt doordat steeds meer bedrijven de overstap naar online hebben gemaakt. Online aanwezig zijn is dus bijna een must voor ieder bedrijf. Als je geen idee hebt hoe je dit moet aanpakken, kun je raadplegen bij online marketing bureaus. Maar wat doet een online marketing bureau voor je? Wij vertellen je het graag!

Een korte omschrijving van online marketing

Online marketing, ook wel internet marketing. Wat is het? Het is alle marketing die zich online afspeelt, zoals online adverteren, social media marketing en zoekmachineoptimalisatie. Het doel is het promoten van jouw bedrijf (en dus jouw producten of diensten) via het internet. Op die manier ben je online zichtbaar. Een online marketing bureau verzorgt een passende strategie voor jouw online vindbaarheid en werkt deze uit. 

Wat zijn de dagelijkse werkzaamheden?

Wat doet een online marketing bureau op een dag? Er zijn verschillende diensten die een online marketingbureau op dagelijkse basis uitvoeren. Wij werken met de volgende diensten:

→ Copywriting

→ Linkbuilding

→ Lokale vindbaarheid

→ Google Ads

→ Shopping Ads

→ Social Advertising

→ WordPress website

→ Maatwerk applicaties

→ Conversie optimalisatie

Bij zoekmachine marketing gaat het voornamelijk om het optimaliseren van jouw website en het realiseren van meer bezoekers. Dit is een oplossing voor lange termijn. Een snelle oplossing, die snel leads binnenhaalt, is online adverteren. Door met de juiste zoekwoorden te adverteren, kun je jouw doelgroep bereiken en meer website bezoekers genereren. Een website (of webshop) is eigenlijk een online visitekaartje van je bedrijf. Daarom helpen wij je ook graag bij het realiseren van een aantrekkelijke website die geschikt is voor de zoekmachine. 

Een passende strategie voor jouw bedrijf

Dit zijn onderdelen waar wij dagelijks mee bezig zijn. Ieder bedrijf vereist zijn eigen specifieke strategie die bij het bedrijf past. De ene vorm van online marketing kan voor bedrijf A wel werken, en voor bedrijf B niet. Dit hangt af van jouw doelen, je doelgroep en je budget. Wij adviseren je graag over een passende strategie voor jouw bedrijf. 

Kies voor online marketing

Er zijn heel veel redenen om te kiezen voor online marketing. Het belangrijkste is online vindbaar zijn. Dit is erg belangrijk, zeker in deze tijd, waar bijna alles online gebeurt. Dus wil je graag meer leads, klanten, conversies en omzet? Of wil je graag je online zichtbaarheid vergroten, meer engagement op social media en je concurrenten verslaan? Dan is online marketing waar je naar op zoek bent. Wij helpen je graag bij het behalen van jouw doelen op het gebied van online marketing. Neem contact op met onze specialisten, zij vertellen graag wat ze voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Chelsey Hendriks
Online marketing specialist

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn

Zullen we kennismaken?

Wil je een frisse blik op jouw online marketing? Neem contact met ons op. Bel 0172-476493 of stuur ons jouw vraag via het antwoordformulier.