Cases

Bekijk wie jouw bedrijf allemaal voor gingen!

Neem contact met ons op

Lastafelshop.com

“Fijne samenwerking! Snelle en goede service! Werken goed samen met de klant voor een succesvolle afzet van het te verkopen product.’’

Lastafelshop is 1 van de eerste klanten van SEO & SEA. In december 2016 zijn wij gestart met verschillende werkzaamheden. Inmiddels hebben wij voor Lastafelshop verschillende websites gebouwd, voeren wij nog steeds een succesvolle Google Ads campagne uit en hebben wij SEO werkzaamheden gedaan. Verder zijn er verschillende social media campagnes voor Lastafelshop gemaakt, gericht op naamsbekendheid en conversies.

Lees verder

390% Meer website bezoekers

579% Meer conversies

101% Internationale uitbreiding

Tattooland.com

“Hele fijne professionele samenwerking, met uitstekende omzet resultaten.’’

Sinds september 2017 optimaliseren wij de Google Ads campagnes van Tattooland en verbeteren wij de online vindbaarheid met verschillende marketing strategieën. Daarnaast hebben wij verschillende social media campagnes uitgevoerd op Facebook en Instagram. Voor elk land lopen verschillende campagnes waarbij de focus ligt op het maximaliseren van de conversies tegen een zo laag mogelijk CPA. Tattooland is marktleider in Europa in de verkoop van tattoo benodigdheden.

Lees verder

195% Meer website bezoekers

140% Meer conversies

216% Social Media Volgers

Club 23

“Hele fijne professionele samenwerking, met uitstekende omzet resultaten.’’

Club 23 is sinds januari 2018 klant bij ons. Voor Club 23 hebben wij een nieuwe website op maat gebouwd, volledig afgesteld op de wensen van de klant. Wij heb voor club23 een agenda systeem gemaakt waar door middel van IDeal, credits aangekocht kunnen worden om daarmee lessen te kopen. Naast deze maatwerk website hebben wij ook Social Media werkzaamheden uitgevoerd. Zo hebben wij verschillende Lead generation campagnes gedraaid op Facebook, met succes!

Lees verder

77% Meer website bezoekers

101% Automatisch ticket systeem

101% Lead generation campagne

The Home Factory

Bij een hoogstaande interieurontwerper hoort natuurlijk een hoog zoekresultaat in google. Daarom hebben wij voor The Home Factory de organische vindbaarheid sterk verbeterd en verschillende Social Media campagnes uitgevoerd. Zo is The Home Factory altijd online vindbaar. Door SEO teksten in de site te implementeren hebben wij de vindbaarheid verbeterd en zijn wij bezig om dit nog verder uit te breiden.

Lees verder

22% Meer website Bezoekers

17% Gemiddelde Sessieduur

38% Organische stijging

Gek van Fietsen

“SEO & SEA heeft voor ons een mooie online campagne gebouwd waar wij dan ook zeer tevreden mee zijn! Zeker een aanrader!’’

Gek van Fietsen is een fietsspecialist met een aanbod wat niet veel fietsspeciaalzaken hebben. Dit aanbod moet natuurlijk wel bekend worden onder de doelgroep. Daarom hebben wij voor Gek van Fietsen verschillende Google Ads campagnes lopen. Ook hebben wij voor Gek van Fietsen een nieuwe website gemaakt om de klanten online dezelfde experience te geven als in de winkel.

Lees verder

44% Meer website bezoekers

101% Nieuwe maatwerk website

33% Webshop bestellingen

Saywhat Bottles

"Heel erg bedankt voor deze super mooie website en de fijne samenwerking!"

Saywhat Bottles verkoopt duurzame thermoflessen welke jouw drankje tot 24 uur koud en 12 uur warm houdt. Dit jonge en energieke bedrijf welke gevestigd is in Alphen aan den Rijn zet zich in tegen de plastic soep welke elk jaar weer veel dieren het leven kost. Door het kopen van een thermofles draag je bij aan het verminderen van wegwerpplastic. Saywhat Bottles zet zich op verschillende manieren in. Zo hebben ze een samenwerking met Word Animal Protection waarbij ze €5 doneren per aankoop van deze speciale Saywhat Bottles.

Lees verder

101% Op maat gemaakte website

101% SEO optimalisatie

101% Ingebouwde configurator

Fitness365

"Wij zijn enorm tevreden met deze samenwerking en zijn erg blij met de nieuwe website"

Fitness365 is een luxe sportschool welke gevestigd is in Amsterdam, Alphen aan den Rijn en Hooglanderveen. Naast de nieuwste fitnessapparatuur professionele trainers en persoonlijke begeleiding vind je bij Fitness365 ook diverse wellnessfaciliteiten kan je bij Fitness365 ook terecht voor groepslessen, zoals Zumba, Bodypump, Spinning/RPM, Crossbox en Yoga. Bij Fitness365 ben je het hele jaar welkom om langs te komen.

Lees verder

33% Meer website bezoekers

93% Meer behaalde doelen

101% Nieuwe maatwerk website

Binoc Vision

Binoc Vision verkoopt kwalitatief hoogwaardige loepbrillen tegen een scherpe prijs. Het team bestaat uit vakkundige opticiens en optometristen. Deze brillen zijn speciaal gemaakt voor tandartsen, chirurgen, mondhygiënisten en studenten in deze branches om hun werk zo goed mogelijk uit te voeren. De loepbrillen van Binoc Vision koop je direct bij de vakmensen om de kosten zo laag mogelijk te houden.

Lees verder

101% Op maat gemaakte website

101% SEO optimalisatie

101% Ingebouwde configurator

Wij werken o.a. voor

Klanten zeggen

Hele fijne professionele samenwerking

met uitstekende omzet resultaten

Tattooland

SEO en SEA

Toppers! Goede service en mee denkend!

Warm welkom, alsof je thuis komt!

Club 23

Op maat applicatie

Vakkundig, professioneel en creatief.

Vakkundig, professioneel en creatief.

Berkhout advies

SEO

Fijne mensen om mee samen te werken

Na twee informatie gesprekken begrepen zij eigenlijk direct wat ik over wilde brengen naar toekomstige relaties ....Top bedrijf voor als je professionaliteit zoekt in communicatie en uitstraling ......Chelsey en Kenno , top gedaan

AIEBV

Wordpress website

Complimenten voor Chelsey en haar team

De manier waarop ze je bij de hand nemen in de wirwar van de digitale marketingwereld. Oprecht, betrokken, persoonlijk, transparant en niet onbelangrijk ... gewoon heel erg veel verstand van zaken! Kortom: ontzettend tevreden!

Liftcentraal

SEO en SEA

Neem contact met ons op!

Online groeien begint hier.

Persoonlijke benadering Vakkundig advies

Neem contact met ons op!

Online groeien begint hier.