Lokale vindbaarheid

Online vindbaarheid gaat er om dat je op het juiste moment, op de juiste plek zichtbaar bent voor de juiste doelgroep. Zeker wanneer je met jouw bedrijf gevestigd bent op een bepaalde locatie, is het belangrijk dat je gevonden wordt. Bij lokale vindbaarheid komen een aantal essentiële SEO onderdelen kijken, zoals content (copywriting) en linkbuilding. Om lokaal goed te scoren, ondernemen wij een aantal stappen. Benieuwd wat deze stappen zijn en wat lokale vindbaarheid voor jouw bedrijf kan betekenen?

Wat is lokale vindbaarheid?

Lokale vindbaarheid betekent simpelweg dat je lokaal gevonden wordt. Dus heb je een winkel, restaurant of andere lokale vestiging? Zorg er dan voor dat je lokale vindbaarheid op orde is, zodat mensen uit de omgeving jouw bedrijf kunnen vinden. Erg belangrijk wanneer klanten op zoek zijn naar een product of dienst. Meestal beginnen wij met een stappenplan voor online vindbaarheid. Zo gaan we eerst aan de slag met het op orde krijgen van jouw ‘Google mijn bedrijf’ en vervolgens kijken we naar jouw website. Ook linkbuilding speelt een grote rol bij lokale vindbaarheid.

Laat ons je helpen!

Kan jouw bedrijf extra hulp bij online marketing gebruiken?
Vul het formulier in en wij nemen contact met je op!

Waarom is lokale vindbaarheid belangrijk?

Als lokaal bedrijf is het zeker belangrijk om gevonden te worden. Geen klanten, geen omzet. Je lokale vindbaarheid vergroten is een stap in de juiste richting. Zorg dat klanten in de regio je weten te vinden, online aanwezig zijn. Op het juiste moment, op de juiste plek, voor de juiste mensen. Hoe pak je dit aan? Wij helpen je graag!

Werken met SEO & SEA betekent:

Vast contactpersoon

Eerlijk advies

Snel schakelen

Begrijpelijke taal

Onze werkwijze

Kennismaken

We stellen ons graag aan je voor en zijn ook erg nieuwsgierig naar jouw bedrijf en de uitdagingen waar je mee zit.

Offerte

Na onze kennismaking ontvang je van ons een begroting. Hierop zie je welke (mix van) oplossingen we voor jouw bedrijf adviseren.

Aan de slag

Als jullie voor ons kiezen, doen wij eerst een vreugdedansje. Daarna starten we met jullie zoekmachine optimalisatie, online advertenties of website of webshop.

Resultaat

We houden het effect van de online werkzaam-heden scherp in de gaten. Resultaten en strategische overwegingen delen we met je, in begrijpelijke taal.

Onze cases

Al meer dan 5 jaar helpen wij bedrijven succesvol met Lokale vindbaarheid. Benieuwd wie jou voorgingen? Bekijk onze cases.

De voordelen van lokale vindbaarheid

Door je lokale vindbaarheid te verbeteren, zul je meer relevante klanten uit de omgeving naar je toe halen.

Je lokale vindbaarheid op orde krijgen, betekent automatisch je online vindbaarheid vergroten. Je scoort dus sowieso beter in Google.

SEO kost niks, adverteren wel. Er zijn eenmalige kosten, maar organische groei kost je vrijwel niets. SEO is een investering voor lange termijn.

Wat onze klanten zeggen

Reviews bij Google

5/5

Snelle contacten, korte lijnen, alles prima en snel geregeld en super vriendelijk. Blij dat we de stap hebben genomen.

MJ Heijmans

SEA

5/5

SEO & SEA heeft voor ons een mooie online campagne gebouwd waar wij dan ook zeer tevreden mee zijn! Zeker een aanrader!

Gek van Fietsen

SEA

Wij werken voor

Zullen we kennismaken?

Wil je lokaal goed scoren en gevonden worden door de juiste klanten? Onze specialisten helpen je hier graag bij. Schakel een bureau in met veel ervaring en expertise. Interesse? Vul je gegevens hieronder in. Dan nemen we snel contact met je op.