Lokale vindbaarheid

Je bent dichterbij de klant dan je denkt

Neem contact met ons op

Lokaal zoeken en gevonden worden

Wat recht onder je neus ligt, daar kijk je vaak overheen. Dat is een bekend fenomeen als je aan het zoeken bent. Dat gaat ook op, als je zoekt naar (nieuwe) klanten. Of omgekeerd: Als klanten op zoek gaan naar een winkel, restaurant of leverancier. Wat kun je doen om dat op te lossen? Juist! Zorgen dat je lokale vindbaarheid op orde is. Je website en campagne zo inrichten, dat ook mensen uit de omgeving jouw bedrijf vinden. Klanten zoeken vaak lokaal. Zorg daarom dat jij lokaal vindbaar bent.

Stappenplan voor lokale vindbaarheid

Om jouw lokale vindbaarheid – oftewel lokale SEO – voor elkaar te krijgen, moeten we een aantal stappen nemen. De allereerste is dat we samen gaan zorgen dat jouw vermelding in Google ‘Mijn Bedrijf’ helemaal perfect is. Uiteraard met een verwijzing naar jouw eigen website. De ‘Mijn bedrijf’ pagina is essentieel, want het vormt de basis voor jouw lokale SEO. Vervolgens kijken we hoe jij beter vermeld kan worden in bedrijfsgidsen en directories. Hoe meer ‘autoriteiten’ jouw bestaan bevestigen, hoe beter. Wij helpen jou om ze te vinden en te beschermen tegen alle te enthousiaste ‘advertentieverkopers’.

Lokale vindbaarheid door content marketing

Een volgende bouwsteen is de inhoud van jouw website. Door jouw adres en vestigingsplaats op een slimme manier toe te voegen op de juiste plaatsen, op de juiste pagina’s, komt jouw website hoger te staan tussen de zoekresultaten in Google. SEO & SEA online marketing solutions kan jou hierbij helpen. Zowel bij de bouw van een website , als door het aanpassen van de teksten van jouw bestaande site of shop. We hebben de copywriting skills die hiervoor nodig zijn. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend (online) kennismakingsgesprek.

Linkbuilding voor lokale vindbaarheid

Maar ook lokale linkbuilding speelt een grote rol. Door jouw website te verbinden met lokale organisaties, instanties en bedrijven, wordt jouw aanwezigheid prominenter. Dat vergroot de lokale vindbaarheid. Tot slot laten klantbeoordelingen jouw website stijgen op de zoekresultatenpagina’s. We helpen je graag om deze reviews op de juiste manier te verkrijgen en te plaatsen.

Advies over lokale SEO

Wil je meer weten over lokale vindbaarheid en wat SEO & SEA online marketing solutions op gebied van lokale SEO voor jou kan bereiken? Neem dan contact op met Chelsey Hendriks van SEO & SEA Online Marketing Solutions. Bel 0172-476493 of stuur ons jouw vraag via het antwoordformulier.

Advies aanvragen

  Klanten zeggen

  Hele fijne professionele samenwerking

  met uitstekende omzet resultaten

  Tattooland

  SEO en SEA

  Toppers! Goede service en mee denkend!

  Warm welkom, alsof je thuis komt!

  Club 23

  Op maat applicatie

  Vakkundig, professioneel en creatief.

  Vakkundig, professioneel en creatief.

  Berkhout advies

  SEO

  Fijne mensen om mee samen te werken

  Na twee informatie gesprekken begrepen zij eigenlijk direct wat ik over wilde brengen naar toekomstige relaties ....Top bedrijf voor als je professionaliteit zoekt in communicatie en uitstraling ......Chelsey en Kenno , top gedaan

  AIEBV

  Wordpress website

  Complimenten voor Chelsey en haar team

  De manier waarop ze je bij de hand nemen in de wirwar van de digitale marketingwereld. Oprecht, betrokken, persoonlijk, transparant en niet onbelangrijk ... gewoon heel erg veel verstand van zaken! Kortom: ontzettend tevreden!

  Liftcentraal

  SEO en SEA

  Neem contact met ons op!

  Online groeien begint hier.

  Persoonlijke benadering Vakkundig advies

  Neem contact met ons op

  Online groeien begint hier