Google Shopping

Klanten shoppen steeds meer en vaker online. Google Shopping is dan ook onmisbaar voor webshops. Omdat het werkt, zijn er elke dag duizenden bedrijven die met elkaar concurreren voor een plek op de eerste pagina van Google. Onze specialisten zorgen dat jij op die plek verschijnt. Benieuwd wat Google Shopping voor jouw bedrijf kan betekenen?

Wat is Google Shopping?

Google Shopping, één van de mogelijkheden binnen Shopping Ads, is een speciale pagina met zoekresultaten in Google. Na het invullen van een zoekterm vind je op die pagina allerlei kleine productfoto’s, met de omschrijving, naam van de webshop en de prijs van het product. Net als bij de normale zoekresultaten in Google, worden bovenaan de betaalde advertenties getoond, daaronder volgen de organische shopping resultaten. Om advertenties te kunnen maken in Google Shopping, moet je jouw webshop eerst aan Google koppelen. Nog niet gedaan? Geen zorgen, dat regelen wij voor je.

Laat ons je helpen!

Kan jouw bedrijf extra hulp bij online marketing gebruiken?
Vul het formulier in en wij nemen contact met je op!

Waarom is Google Shopping zo belangrijk?

Google Shopping geeft in één oogopslag een beeld van jouw product. Mensen zijn visuele wezens, dus reageren nou eenmaal sneller op beeld dan op tekst. Dit zorgt ervoor dat er meer internetgebruikers op jouw website terechtkomen. En hoe meer bezoekers, hoe meer kans op conversie. Als iemand gericht op zoek is naar een product en op jouw website terechtkomt, is de kans groot dat diegene het product ook daadwerkelijk zal kopen. En dat is wat je wil!

Werken met SEO & SEA betekent:

Vast contactpersoon

Eerlijk advies

Snel schakelen

Begrijpelijke taal

Onze werkwijze

Kennismaken

We stellen ons graag aan je voor en zijn ook erg nieuwsgierig naar jouw bedrijf en de uitdagingen waar je mee zit.

Offerte

Na onze kennismaking ontvang je van ons een begroting. Hierop zie je welke (mix van) oplossingen we voor jouw bedrijf adviseren.

Aan de slag

Als jullie voor ons kiezen, doen wij eerst een vreugdedansje. Daarna starten we met jullie zoekmachine optimalisatie, online advertenties of website of webshop.

Resultaat

We houden het effect van de online werkzaam-heden scherp in de gaten. Resultaten en strategische overwegingen delen we met je, in begrijpelijke taal.

Onze cases

Al meer dan 5 jaar helpen wij bedrijven succesvol met Google Shopping. Benieuwd wie jou voorgingen? Check onze cases.

De voordelen van Shopping Ads

Omdat je boven de organische resultaten in Google verschijnt, klikken mensen sneller op jouw link.

Wie op jouw advertentie klikt, wordt bij Google Shopping altijd doorgeleid naar je website.

Je betaalt alleen als iemand op jouw advertentie klikt en dus echt geïnteresseerd is in jouw product.

Wat onze klanten zeggen

Reviews bij Google

5/5

Snelle contacten, korte lijnen, alles prima en snel geregeld en super vriendelijk. Blij dat we de stap hebben genomen.

MJ Heijmans

SEA

5/5

SEO & SEA heeft voor ons een mooie online campagne gebouwd waar wij dan ook zeer tevreden mee zijn! Zeker een aanrader!

Gek van Fietsen

SEA

Wij werken voor

Zullen we kennismaken?

Wil jij Google Shopping uitbesteden aan een bureau met veel ervaring en expertise? En daarmee de producten op jouw website boosten? Onze specialisten zorgen dat jouw publiek niet meer om je product heen kan. Interesse? Vul je gegevens hieronder in. Dan nemen we snel contact met je op.