Google Shopping

Bouw jouw webshop waar klanten zoeken

Neem contact met ons op

Google Shopping zet jouw aanbod bovenaan!

Extra opvallen met jouw webshop binnen Google? Dat kan. Door gebruik te maken van Google Shopping, adverteer je rechtstreeks op de resultaatpagina van de Google zoekmachine.
Jouw potentiële klanten, die aan het zoeken zijn, krijgen daardoor op het juiste moment jouw productaanbod te zien. Compleet met afbeelding, omschrijving en prijs. Ze hoeven alleen nog maar te klikken en komen dan rechtstreeks op de bestelpagina van
jouw webshop terecht. Simpel toch?

Google Shopping campagne?

Een Google Shopping campagne zorgt voor een prachtige advertentieplek op Google. Maar er is meer. Want los van de link naar jouw webshop, vergroot het ook jouw zichtbaarheid. Niet iedere klant zal direct doorklikken om bij jou te gaan bestellen. Maar het tonen van jouw producten helpt wel om steeds bekender te worden. Zolang er niet op de Google Shopping advertentie wordt geklikt, hoef je Google niets te betalen! Dat betekent: gratis brand awareness bouwen!

Je kunt bij het opzetten van de Google Shopping campagne zelf aangeven wat de maximale kosten mogen zijn, als er wel wordt geklikt op jouw advertentie. Ook het budget per dag kun je specificeren. Op die manier houd je de kosten goed in de hand.

Jouw eigen productfeed inladen

Om advertenties te kunnen maken in Google Shopping, moet je natuurlijk wel de productgegevens laden. Dat heet feedmanagement en dat doe je in het Google Merchant Center. Er zijn verschillende tools beschikbaar om jouw productfeed daarin te plaatsen. De populairste is Channable. Maar er zijn alternatieven. Nadat je de koppeling hebt gemaakt en dus jouw productfeed naar het merchant center kunt uploaden, ben je er bijna. Je moet tot slot nog jouw Merchant Center account aan jouw Google Ads account koppelen. Als dat is gelukt, kan het spel beginnen. Je kunt gaan adverteren. Jouw eerste campagne kan worden opgezet!

Google Shopping? SEO & SEA Online Marketing helpt jou verder!

Kun je het nog volgen, of ben je de draad intussen kwijt? Wij beantwoorden jouw vragen duidelijk en eerlijk in een kennismakingsgesprek. Wil je nu direct starten of zit je in de oriëntatiefase? Of het nu om Google Shopping gaat of om andere aspecten van online marketing; bij SEO & SEA bouw je op stevige ervaring en expertise. Neem vrijblijvend contact op via het formulier of bel 0172-476493.

Advies aanvragen

  Klanten zeggen

  Hele fijne professionele samenwerking

  met uitstekende omzet resultaten

  Tattooland

  SEO en SEA

  Toppers! Goede service en mee denkend!

  Warm welkom, alsof je thuis komt!

  Club 23

  Op maat applicatie

  Vakkundig, professioneel en creatief.

  Vakkundig, professioneel en creatief.

  Berkhout advies

  SEO

  Fijne mensen om mee samen te werken

  Na twee informatie gesprekken begrepen zij eigenlijk direct wat ik over wilde brengen naar toekomstige relaties ....Top bedrijf voor als je professionaliteit zoekt in communicatie en uitstraling ......Chelsey en Kenno , top gedaan

  AIEBV

  Wordpress website

  Complimenten voor Chelsey en haar team

  De manier waarop ze je bij de hand nemen in de wirwar van de digitale marketingwereld. Oprecht, betrokken, persoonlijk, transparant en niet onbelangrijk ... gewoon heel erg veel verstand van zaken! Kortom: ontzettend tevreden!

  Liftcentraal

  SEO en SEA

  Neem contact met ons op!

  Online groeien begint hier.

  Persoonlijke benadering Vakkundig advies

  Neem contact met ons op

  Online groeien begint hier