Pinterest advertising

Een van de snelst groeiende platformen, pinterest. Op dit platform kun je allerlei inspiratie vinden. Er wordt veel content gedeeld. Pinterest Advertising is een vorm van betaalde content. Hiermee val je meer op en zorg je voor extra verkeer naar jouw website. Benieuwd wat Pinterest Advertising voor jouw bedrijf kan betekenen?

Wat is Pinterest Advertising?

Deze vorm van adverteren is dus het plaatsen van betaalde content op het platform Pinterest. Op dit platform vind je enorm veel gebruikers. Hier adverteren zorgt ervoor dat je een pin van jouw bedrijf onder de aandacht brengt bij de doelgroep. Zo´n betaalde pin kan zorgen voor meer webverkeer, leads en uiteindelijk misschien wel meer verkopen.

Laat ons je helpen!

Kan jouw bedrijf extra hulp bij online marketing gebruiken?
Vul het formulier in en wij nemen contact met je op!

Waarom is Pinterest Advertising belangrijk?

Het biedt mooie mogelijkheden voor het adverteren op dit platform. Zo kun je je op een bepaald doel richten, maar ook op een specifieke doelgroep. Op dit kanaal kun je je doelgroep bereiken wanneer ze zich bevinden in het beginstadium van hun customer journey. Daarnaast zitten er een aantal fijne voordelen aan het adverteren op dit platform, zoals het feit dat er weinig concurrentie is en dat de klikkosten relatief laag zijn.

Werken met SEO & SEA betekent:

Vast contactpersoon

Eerlijk advies

Snel schakelen

Begrijpelijke taal

Onze werkwijze

Kennismaken

We stellen ons graag aan je voor en zijn ook erg nieuwsgierig naar jouw bedrijf en de uitdagingen waar je mee zit.

Offerte

Na onze kennismaking ontvang je van ons een begroting. Hierop zie je welke (mix van) oplossingen we voor jouw bedrijf adviseren.

Aan de slag

Als jullie voor ons kiezen, doen wij eerst een vreugdedansje. Daarna starten we met jullie zoekmachine optimalisatie, online advertenties of website of webshop.

Resultaat

We houden het effect van de online werkzaam-heden scherp in de gaten. Resultaten en strategische overwegingen delen we met je, in begrijpelijke taal.

Onze cases

Al meer dan 5 jaar helpen wij bedrijven succesvol met Facebook Advertising. Benieuwd wie jou voorgingen? Check onze cases.

De voordelen van Pinterest advertising

Dit kanaal heeft een ontzettend groot bereik .

Je kunt via Pinterest mensen bereiken op basis van interesses. Dit betekent dat je heel specifiek kunt richten.

Richten op een specifieke doelgroep en een passend doel.

Wat onze klanten zeggen

Reviews bij Google

5/5

Snelle contacten, korte lijnen, alles prima en snel geregeld en super vriendelijk. Blij dat we de stap hebben genomen.

MJ Heijmans

SEA

5/5

SEO & SEA heeft voor ons een mooie online campagne gebouwd waar wij dan ook zeer tevreden mee zijn! Zeker een aanrader!

Gek van Fietsen

SEA

Wij werken voor

Zullen we kennismaken?

Ook adverteren via Pinterest? Schakel dan een bureau in met veel ervaring en expertise. Onze specialisten helpen je graag bij het opzetten en onderhouden van succesvolle Pinterest Ads. Interesse? Vul je gegevens hieronder in. Dan nemen we snel contact met je op.