Pinterest advertising

Inspiratie als motivatie

Neem contact met ons op

Adverteren op Pinterest

Pinterest hoort niet bij de ‘Big-5’ als het gaat om social media. Toch bedient het een niet te verwaarlozen doelgroep. Met name alles wat sterk visueel is of te maken heeft met design, vindt er een plek. Een gebruiker heeft op Pinterest een prikbord waarop eigen beelden en die van anderen kunnen worden geplaatst (gepind). Zo ontstaan mooie collecties, soms zelfs als een soort moodboards, waaruit de interesses en stijl van de eigenaar blijkt. Juist door dit specifieke karakter is Pinterest een interessant platform om op te adverteren – als het aansluit bij de interesses van jouw doelgroep natuurlijk.

Sponsored pins tijdens de oriëntatiefase

Je moet er rekening mee houden dat mensen vooral op Pinterest komen om inspiratie op te doen. Denk dus niet in termen van hard selling. Het gaat met name om awareness en brandbuilding. Het mooie van Pinterest Advertising is daarbij wel, dat gebruikers de door jou gesponsorde pins ook op hun prikbord kunnen plaatsen. Zo krijgt jouw advertentie iets meer eeuwigheidswaarde – in ieder geval tot aan het eind van de customer journey of het koopproces. Pinterest biedt ruime mogelijkheden om doelgroepen met specifieke kenmerken te selecteren. Wil je weten hoe dat werkt? Neem dan contact op met SEO & SEA. We bespreken graag hoe we Pinterest voor jou kunnen laten werken.

Stijlvol adverteren op Pinterest

Het platform Pinterest vraagt wel extra zorg bij het ontwikkelen van jouw advertenties. Daar waar je op andere social media met een gerust hart in geheel eigen stijl jouw boodschap over kunt brengen, vraagt een sponsored pin wat extra aandacht. Je wilt immers niet uit de toon vallen op dit classy medium. Jouw advertentie mag er gerust uitspringen maar het moet wel een beetje chique blijven – helemaal als je wilt dat mensen jouw pin gaan bewaren. De grafische vormgeving is dus essentieel. Gelukkig hebben wij de creatieve mensen, die dit voor jou kunnen realiseren. Voor het juiste woordgebruik zitten ook onze copywriters voor jou klaar.

Uiteindelijk gaan we natuurlijk samen met jou voor betere online resultaten. Daarbij is het van belang dat we goed afstemmen wat de doelstellingen zijn en bij welke doelgroepen we deze willen realiseren. Dan kan er een effectief maar ook transparant plan worden opgesteld, waarmee we voor jou een uitgekiende Pinterest advertising strategie ontwikkelen. Uiteraard zorgend voor conversie optimalisatie.

Advies over adverteren op Pinterest

Wil je ook geïnspireerd worden met mooie voorbeelden van wat er mogelijk is met Pinterest Advertising? Wil je zien welke kansen het voor jouw bedrijf biedt? Neem dan contact op met SEO & SEA Online Marketing Solutions. Dan bespreken we in een vrijblijvend (online) kennismakings-gesprek de mogelijkheden. Bel 0172-476493 of stuur ons jouw vraag via het antwoordformulier.

Advies aanvragen

  Klanten zeggen

  Hele fijne professionele samenwerking

  met uitstekende omzet resultaten

  Tattooland

  SEO en SEA

  Toppers! Goede service en mee denkend!

  Warm welkom, alsof je thuis komt!

  Club 23

  Op maat applicatie

  Vakkundig, professioneel en creatief.

  Vakkundig, professioneel en creatief.

  Berkhout advies

  SEO

  Fijne mensen om mee samen te werken

  Na twee informatie gesprekken begrepen zij eigenlijk direct wat ik over wilde brengen naar toekomstige relaties ....Top bedrijf voor als je professionaliteit zoekt in communicatie en uitstraling ......Chelsey en Kenno , top gedaan

  AIEBV

  Wordpress website

  Complimenten voor Chelsey en haar team

  De manier waarop ze je bij de hand nemen in de wirwar van de digitale marketingwereld. Oprecht, betrokken, persoonlijk, transparant en niet onbelangrijk ... gewoon heel erg veel verstand van zaken! Kortom: ontzettend tevreden!

  Liftcentraal

  SEO en SEA

  Neem contact met ons op!

  Online groeien begint hier.

  Persoonlijke benadering Vakkundig advies

  Neem contact met ons op

  Online groeien begint hier