LinkedIn advertising

LinkedIn is het grootste social media platform voor professionals. Een serieus medium waar volop wordt genetwerkt. Als je beslissers wil bereiken, sollicitanten wil werven of bestuurders wil aanspreken, is dit het perfecte kanaal om te adverteren. Benieuwd wat deze vorm van adverteren voor jouw bedrijf kan betekenen?

Wat is LinkedIn Advertising?

LinkedIn Advertising, onderdeel van social advertising, is adverteren op LinkedIn. Dit platform wordt namelijk vooral gebruikt om te netwerken en om skills te verbeteren. Je kunt deze vorm van adverteren dan ook goed inzetten om een training aan te bieden, een vacature te promoten of om beslissers en bestuurder te bereiken. Het fijne van adverteren op LinkedIn? Je kunt heel gedetailleerd segmenteren, bijvoorbeeld op beroep, locatie of leeftijd. Daardoor zien alleen de mensen die jij selecteert jouw advertenties.

Laat ons je helpen!

Kan jouw bedrijf extra hulp bij online marketing gebruiken?
Vul het formulier in en wij nemen contact met je op!

Waarom is LinkedIn Advertising zo belangrijk?

Bijna heel werkend Nederland zit op LinkedIn: zowel werknemers als werkgevers. Dat maakt het voor B2B ondernemers ook interessant om op LinkedIn te adverteren. Bovendien kun je de resultaten van LinkedIn advertising goed meten. In onze rapporten laten we jou precies zien hoeveel mensen je advertenties hebben gezien, hoeveel er is doorgeklikt en nog belangrijker: wat dat heeft opgeleverd. Want daar gaat het uiteindelijk om!

Werken met SEO & SEA betekent:

Vast contactpersoon

Eerlijk advies

Snel schakelen

Begrijpelijke taal

Onze werkwijze

Kennismaken

We stellen ons graag aan je voor en zijn ook erg nieuwsgierig naar jouw bedrijf en de uitdagingen waar je mee zit.

Offerte

Na onze kennismaking ontvang je van ons een begroting. Hierop zie je welke (mix van) oplossingen we voor jouw bedrijf adviseren.

Aan de slag

Als jullie voor ons kiezen, doen wij eerst een vreugdedansje. Daarna starten we met jullie zoekmachine optimalisatie, online advertenties of website of webshop.

Resultaat

We houden het effect van de online werkzaam-heden scherp in de gaten. Resultaten en strategische overwegingen delen we met je, in begrijpelijke taal.

Onze cases

Al meer dan 5 jaar helpen wij bedrijven succesvol met online adverteren. Benieuwd wie jou voorgingen? Check onze cases.

De voordelen van LinkedIn advertising

We stellen de advertenties zo in dat alleen jouw doelgroep ze te zien krijgt.

LinkedIn is het grootste zakelijke social media platform.

Jouw LinkedIn-account volgen kan met één klik op de knop.

Wat onze klanten zeggen

Reviews bij Google

5/5

Snelle contacten, korte lijnen, alles prima en snel geregeld en super vriendelijk. Blij dat we de stap hebben genomen.

MJ Heijmans

SEA

5/5

SEO & SEA heeft voor ons een mooie online campagne gebouwd waar wij dan ook zeer tevreden mee zijn! Zeker een aanrader!

Gek van Fietsen

SEA

Wij werken voor

Zullen we kennismaken?

Wil jij deze vorm van online marketing inzetten om jouw business te laten groeien? Schakel dan een bureau in met veel ervaring en expertise. Onze specialisten zorgen dat jouw doelgroep op LinkedIn niet meer om je bedrijf, merk of product heen kan. Interesse? Vul je gegevens hieronder in. Dan nemen we snel contact met je op.