LinkedIn advertising

Het perfecte platform voor professionals

Neem contact met ons op

LinkedIn Advertising – niet voor de leuk…

Wil je beslissers of bestuurders bereiken met jouw boodschap? Dan is LinkedIn Advertising zeker een kandidaat. Van het publiek dat je hier aantreft, is het overgrote deel boven de 25. LinkedIn is geen speeltuin maar serious business. Dat merk je ook aan de prijzen van advertenties. Die liggen aanzienlijk hoger dan bij andere social media. Je bereikt met een LinkedIn campagne een doelgroep van professionals, die in een andere gemoedstoestand zijn. Mensen gaan naar Facebook of Instagram voor om hun prive-contacten te onderhouden. Naar LinkedIn gaan mensen om te netwerken of hun skills te verbeteren door het scala aan trainingen dat hier wordt aangeboden. Wil je zien hoe LinkedIn advertising jouw business kan laten groeien? Neem dan contact op met SEO & SEA, dan bespreken we het.

LinkedIn campagnes

De kosten van een LinkedIn campagne zijn dus een stuk hoger dan die op andere platforms. Maar laat je daardoor niet afschrikken: het rendement, de ROI of ROAS kan namelijk ook aanzienlijk hoger zijn. Als jouw campagne tenminste op de juiste manier is opgezet. Daarbij moet je heel veel keuzes maken. Van doelstelling tot doelpubliek. Maar ook het soort advertentie. Wordt het een simpele tekst met een plaatje, een carrousel of waag je je aan een video? Er zijn verschillende methoden om de gewenste conversie te bereiken. De specialisten van SEO & SEA weten er alles van. Maak daarom een afspraak en bespreek samen hoe je jouw doelen kunt bereiken en een optimaal rendement haalt uit een LinkedIn campagne.

LinkedIn Business page

Om te adverteren op LinkedIn heb je natuurlijk een advertentieaccount nodig. Om dat te kunnen maken, is een bedrijfspagina – oftewel een Business Page – nodig. Die zet je net zo eenvoudig op als jouw persoonlijke pagina. Die koppel je aan je persoonlijke pagina. Maar dan ben je er nog niet. Het gaat hier vooral ook om de inhoud. Zet jouw bedrijf op de juiste manier neer. Met de boodschappen die vertellen wat jouw bedrijf voor de klant kan betekenen. Een pitch die sprankelt, zodat klanten zich aangetrokken voelen en graag zaken met jou doen. Ook voor dat soort pakkende teksten kun je bij SEO & SEA terecht. Kijk daarvoor ook op onze pagina over copywriting.

Advies over LinkedIn advertising

Wil je een frisse blik op wat er allemaal mogelijk is op het gebied van Social Media Marketing en Social Advertising, of het nu gaat om LinkedIn Advertising campagnes of aanverwante zaken, neem dan contact op met Chelsey Hendriks van SEO & SEA Online Marketing Solutions. Zij bespreekt de mogelijkheden graag met je in een vrijblijvend (online) kennismakingsgesprek. Bel 0172-476493 of stuur ons jouw vraag via het antwoordformulier.

Advies aanvragen

  Klanten zeggen

  Hele fijne professionele samenwerking

  met uitstekende omzet resultaten

  Tattooland

  SEO en SEA

  Toppers! Goede service en mee denkend!

  Warm welkom, alsof je thuis komt!

  Club 23

  Op maat applicatie

  Vakkundig, professioneel en creatief.

  Vakkundig, professioneel en creatief.

  Berkhout advies

  SEO

  Fijne mensen om mee samen te werken

  Na twee informatie gesprekken begrepen zij eigenlijk direct wat ik over wilde brengen naar toekomstige relaties ....Top bedrijf voor als je professionaliteit zoekt in communicatie en uitstraling ......Chelsey en Kenno , top gedaan

  AIEBV

  Wordpress website

  Complimenten voor Chelsey en haar team

  De manier waarop ze je bij de hand nemen in de wirwar van de digitale marketingwereld. Oprecht, betrokken, persoonlijk, transparant en niet onbelangrijk ... gewoon heel erg veel verstand van zaken! Kortom: ontzettend tevreden!

  Liftcentraal

  SEO en SEA

  Neem contact met ons op!

  Online groeien begint hier.

  Persoonlijke benadering Vakkundig advies

  Neem contact met ons op

  Online groeien begint hier