Google Search

Google Search is een belangrijk onderdeel van Google Ads. Met deze variant van Search Engine Advertising (SEA) adverteer je met tekstadvertenties in zoekmachines, waardoor jouw product of dienst beter wordt gevonden. Met als doel: meer websitebezoekers, meer klanten en meer omzet. Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kan betekenen?

Wat is Google Search?

Google Search is de zoekmachine van Google. Mensen die op zoek zijn naar een product of dienst, beginnen hun zoektocht vrijwel altijd daar. Door te adverteren in Google, verschijnt jouw product of dienst bovenaan de resultaten in Google. Deze Google Ads worden getoond aan de hand van de ingevoerde zoekopdracht. Een ideale plek voor adverteerders: je verschijnt er, precies op het moment dat iemand jou zoekt. Wij zorgen dat jij op die plek verschijnt. Van overtuigende advertentieteksten schrijven en de Google Ads campagne opzetten tot de resultaten in de gaten houden en Google Ads optimaliseren. Onze specialisten zorgen dat jij wordt gevonden.

Laat ons je helpen!

Kan jouw bedrijf extra hulp bij online marketing gebruiken?
Vul het formulier in en wij nemen contact met je op!

Waarom is Google Search zo belangrijk?

Hoe hoger je in de resultaten van Google verschijnt, hoe sneller mensen sneller op jouw link klikken. Bovendien kun je de resultaten van advertenties heel goed meten. In onze rapporten laten we jou precies zien hoeveel mensen je advertenties hebben gezien, hoeveel er is doorgeklikt en nog belangrijker: hoeveel producten je hebt verkocht. Want dat is wat je uiteindelijk wil!

Werken met SEO & SEA betekent:

Vast contactpersoon

Eerlijk advies

Snel schakelen

Begrijpelijke taal

Onze werkwijze

Kennismaken

We stellen ons graag aan je voor en zijn ook erg nieuwsgierig naar jouw bedrijf en de uitdagingen waar je mee zit.

Offerte

Na onze kennismaking ontvang je van ons een begroting. Hierop zie je welke (mix van) oplossingen we voor jouw bedrijf adviseren.

Aan de slag

Als jullie voor ons kiezen, doen wij eerst een vreugdedansje. Daarna starten we met jullie zoekmachine optimalisatie, online advertenties of website of webshop.

Resultaat

We houden het effect van de online werkzaam-heden scherp in de gaten. Resultaten en strategische overwegingen delen we met je, in begrijpelijke taal.

Cases

Al meer dan 5 jaar helpen wij bedrijven succesvol met online adverteren. Benieuwd wie jou voorgingen? Check onze cases.

De voordelen van Google Search

Omdat je boven de organische resultaten in Google verschijnt, klikken mensen sneller op jouw link.

Advertenties worden alleen getoond aan mensen die naar jouw product op zoek zijn.

Je betaalt alleen als iemand op jouw advertentie klikt en dus geïnteresseerd is.

Wat onze klanten zeggen

Reviews bij Google

5/5

Snelle contacten, korte lijnen, alles prima en snel geregeld en super vriendelijk. Blij dat we de stap hebben genomen.

MJ Heijmans

SEA

5/5

SEO & SEA heeft voor ons een mooie online campagne gebouwd waar wij dan ook zeer tevreden mee zijn! Zeker een aanrader!

Gek van Fietsen

SEA

Wij werken voor

Zullen we kennismaken?

Wil jij via Google Search meer mensen bereiken of meer producten verkopen? Schakel dan een bureau in met veel ervaring en expertise. Onze specialisten helpen jou graag aan die plek bovenaan in Google. Interesse? Vul je gegevens hieronder in. Dan nemen we snel contact met je op.