Conversie optimalisatie

CRO en ROAS… wat zegt het je? Wie wint er wat op het web?

Neem contact met ons op

Conversie optimalisatie uitgelegd

Weet jij wat jouw website je oplevert? Niet? Om het te bepalen, kun je conversie meten. Dat wil zeggen dat jouw website of webshop van alles bijhoudt. Of het nu gaat om de bezoeken per pagina, aanmeldingen voor een nieuwsbrief of webinar, tot het plaatsen van een order aan toe. Je kunt tools gebruiken om te zien hoeveel bezoekers de door jou gewenste acties ondernemen. Oftewel: Hoeveel er converteren. In rapporten kun je zien hoe hoog die conversiepercentages zijn. Op basis van deze data kun je werken aan conversie-optimalisatie: zorgen dat meer mensen de gewenste stappen nemen. Dat verhoogt het rendement van de investering in jouw site, shop of campagne.

Waar de winst vandaan komt

Je investeert in een website of webshop en in online advertentiecampagnes. Je ziet dat het werkt, want je krijgt steeds meer bezoekers en wellicht stijgt ook de omzet van jouw online shop. Dat is geweldig! Maar is dit het maximaal haalbare? Want weet jij welke advertenties het best hebben gewerkt en welke kanalen ervoor zorgden dat mensen doorklikken binnen jouw site én uiteindelijk die gewenste actie ondernamen? Kwamen de meeste aanmeldingen voor het webinar via Facebook of vanuit jouw e-mailing? En welke van de advertenties op Google zorgden voor de uiteindelijke bestelling in jouw webshop?

Conversie Optimalisatie betekent: testen, testen en nog eens testen

In de online rapporten van Google Analytics, kun je alles op ieder gewenst moment bekijken. Tenminste, als de doelen daar correct zijn ingesteld. Dat is tamelijk complex, dus is het verstandig een conversie optimalisatie bureau in te schakelen – zoals SEO & SEA. Samen met jou gaan we dan alles keurig definiëren en koppelen aan jouw website, webshop en campagnedoelen. Als daarna de rapportages verschijnen, kijken we hoe elk van de kanalen en uitingen presteert. Vervolgens gaan we door middel van tests kijken, hoe we de conversiegraad kunnen optimaliseren. Daarvoor hebben we een arsenaal aan opties dat we graag met je doornemen. Uiteindelijk is het doel te komen tot Conversion Rate Optimization (CRO), zodat jouw Return On Ad Spend (ROAS) omhoog gaat. SEO & SEA werkt immers aan betere online resultaten voor jou!

Hulp bij Conversie Optimalisatie

Wil jij samen met een conversie optimalisatie bureau aan de slag om het resultaat van jou website, webshop of online campagnes serieus te verhogen? Neem dan contact op met SEO & SEA Online Marketing Solutions. Chelsey Hendriks bespreekt de mogelijkheden in een vrijblijvend (online) kennismakingsgesprek met jou. Bel 0172-476493 of stuur ons jouw vraag via het antwoordformulier.

Advies aanvragen

  Klanten zeggen

  Hele fijne professionele samenwerking

  met uitstekende omzet resultaten

  Tattooland

  SEO en SEA

  Toppers! Goede service en mee denkend!

  Warm welkom, alsof je thuis komt!

  Club 23

  Op maat applicatie

  Vakkundig, professioneel en creatief.

  Vakkundig, professioneel en creatief.

  Berkhout advies

  SEO

  Fijne mensen om mee samen te werken

  Na twee informatie gesprekken begrepen zij eigenlijk direct wat ik over wilde brengen naar toekomstige relaties ....Top bedrijf voor als je professionaliteit zoekt in communicatie en uitstraling ......Chelsey en Kenno , top gedaan

  AIEBV

  Wordpress website

  Complimenten voor Chelsey en haar team

  De manier waarop ze je bij de hand nemen in de wirwar van de digitale marketingwereld. Oprecht, betrokken, persoonlijk, transparant en niet onbelangrijk ... gewoon heel erg veel verstand van zaken! Kortom: ontzettend tevreden!

  Liftcentraal

  SEO en SEA

  Neem contact met ons op!

  Online groeien begint hier.

  Persoonlijke benadering Vakkundig advies

  Neem contact met ons op

  Online groeien begint hier