Instagram advertising

Social media is onder vele doelgroepen erg populair. Om je (potentiële) klanten te bereiken, is het dus verstandig om aanwezig te zijn op de relevante social media kanalen. Je kunt via deze kanalen ook adverteren. Wat erg handig is als je producten aanbiedt, personeel zoekt, of graag een actie onder de aandacht wilt brengen. Benieuwd wat Instagram Advertising voor jouw bedrijf kan betekenen?

Wat is Instagram Advertising?

Instagram is eigenlijk het zusje van Facebook. Instagram richt zich echter wel op een iets jonger publiek. Maar dat kan juist een voordeel zijn wanneer dat ook jouw doelgroep is. Velen kennen Instagram natuurlijk als het kanaal waar je afbeeldingen en video’s met teksten deelt. Maar je kunt via dit kanaal ook adverteren. Dat is Instagram Advertising. Biedt je producten aan via advertenties, adverteer met een vacature of maak een vette actie bekend. Je kunt je specifiek richten op een bepaalde doelgroep, wat het zo’n mooi advertentiekanaal maakt.

Laat ons je helpen!

Kan jouw bedrijf extra hulp bij online marketing gebruiken?
Vul het formulier in en wij nemen contact met je op!

Waarom is Instagram Advertising belangrijk?

Naast het bereiken van nieuwe klanten, kun je ook bestaande klanten bereiken via dit kanaal (retargeting). Op die manier kun je websitebezoekers én mensen die op je advertentie hebben geklikt (opnieuw) bereiken met je advertenties. Dat is zeker handig, want deze mensen toonde interesse, en dus is de kans groter dat ze een actie gaan ondernemen na het (opnieuw) bekijken van jouw advertentie.

Werken met SEO & SEA betekent:

Vast contactpersoon

Eerlijk advies

Snel schakelen

Begrijpelijke taal

Onze werkwijze

Kennismaken

We stellen ons graag aan je voor en zijn ook erg nieuwsgierig naar jouw bedrijf en de uitdagingen waar je mee zit.

Offerte

Na onze kennismaking ontvang je van ons een begroting. Hierop zie je welke (mix van) oplossingen we voor jouw bedrijf adviseren.

Aan de slag

Als jullie voor ons kiezen, doen wij eerst een vreugdedansje. Daarna starten we met jullie zoekmachine optimalisatie, online advertenties of website of webshop.

Resultaat

We houden het effect van de online werkzaam-heden scherp in de gaten. Resultaten en strategische overwegingen delen we met je, in begrijpelijke taal.

Onze cases

Al meer dan 5 jaar helpen wij bedrijven succesvol met Facebook Advertising. Benieuwd wie jou voorgingen? Check onze cases.

De voordelen van Instagram advertising

We stellen de advertenties zo in dat alleen jouw doelgroep ze te zien krijgt.

Open het gesprek met je doelgroep, geïnteresseerden kunnen namelijk op jouw advertenties reageren.

Jouw Instagram-account volgen kan met één klik op de knop.

Wat onze klanten zeggen

Reviews bij Google

5/5

Snelle contacten, korte lijnen, alles prima en snel geregeld en super vriendelijk. Blij dat we de stap hebben genomen.

MJ Heijmans

SEA

5/5

SEO & SEA heeft voor ons een mooie online campagne gebouwd waar wij dan ook zeer tevreden mee zijn! Zeker een aanrader!

Gek van Fietsen

SEA

Wij werken voor

Zullen we kennismaken?

Ook adverteren via Instagram en jouw doelgroep aanspreken? Schakel dan een bureau in met veel ervaring en expertise. Onze specialisten gaan graag aan de slag met het maken van Instagram Ads. Interesse? Vul je gegevens hieronder in. Dan nemen we snel contact met je op.