Facebook shops

Een frisse blik voor beter resultaat

Neem contact met ons op

Facebook Shops

Als je met jouw bedrijf vooral gericht bent op consumenten, dan zijn Facebook Shops zeker een optie. Je hebt daar misschien al een uitgebreide fanbase. Maar zelfs als dat niet zo is, kun je ze via de uitgebreide selectie- en segmentatiemogelijkheden bereiken. Net als bij Facebook Advertising.

Facebook Shops is vorig jaar wereldwijd uitgerold en wordt door Facebook gratis aangeboden. Je kunt je shop daar online opstarten als je al een business account hebt. Vervolgens kun je de shop vullen door categorieën en producten toe te voegen. Dat kan handmatig, stuk voor stuk. Maar het kan ook door middel van standaard tools, zoals Channable. Als daar jouw assortiment al is gedefinieerd, bijvoorbeeld voor Google Shopping, kun je dat ook voor Facebook Shops gebruiken.

Meteen ook Instagram Shops?
Het voordeel is dat je dan, behalve via Facebook, ook direct via Instagram kunt verkopen. Maar je kunt er ook voor kiezen om slechts op een van deze twee platformen jouw shop te openen. Dat is natuurlijk sterk afhankelijk van waar jouw doelgroepen zich bevinden.

Om te beginnen is het al een flinke inspanning om de Facebook Shop live te krijgen. Daarom is het goed de hulp in te schakelen van ervaren experts. SEO & SEA heeft al heel wat shops opgezet en weet dus hoe je daarmee succes kunt boeken. Een andere keus die je nog moet maken, is of je de transactie rechtstreeks op Facebook wilt afhandelen, of dat je de geïnteresseerde klanten naar jouw eigen webshop leidt. In beide gevallen kunnen wij jou goed helpen. Bij de implementatie van Facebook Shops of bij het bouwen en verbeteren van jouw eigen webshop.

Facebook Shops promoten
Vervolgens moet je zorgen dat klanten weten dat jouw shop bestaat. En dat lukt natuurlijk ook prima op Facebook. Op onze pagina over Facebook Ads leggen we uit hoe dat werkt. De mogelijkheden zijn daar onbeperkt. Ook hier gaat het er weer om, dat je de juiste keuzes maakt. Zoek daarom de juiste experts voor ondersteuning. Wij staan klaar om jou te helpen. En dat is niet een eenmalige oefening; doorlopend veranderen de omstandigheden en regels. Daarom is het goed om steeds te blijven werken aan conversie optimalisatie.

Advies over Facebook Shops uitbesteden
Wil je een frisse blik op wat er allemaal mogelijk is met Facebook Shops? Geef dan Chelsey Hendriks een belletje. Zij bespreekt enthousiast de mogelijkheden met je in een (online) kennismakingsgesprek. Bel 0172-476493 of stuur ons jouw vraag via het antwoordformulier.

Advies aanvragen

  Klanten zeggen

  Hele fijne professionele samenwerking

  met uitstekende omzet resultaten

  Tattooland

  SEO en SEA

  Toppers! Goede service en mee denkend!

  Warm welkom, alsof je thuis komt!

  Club 23

  Op maat applicatie

  Vakkundig, professioneel en creatief.

  Vakkundig, professioneel en creatief.

  Berkhout advies

  SEO

  Fijne mensen om mee samen te werken

  Na twee informatie gesprekken begrepen zij eigenlijk direct wat ik over wilde brengen naar toekomstige relaties ....Top bedrijf voor als je professionaliteit zoekt in communicatie en uitstraling ......Chelsey en Kenno , top gedaan

  AIEBV

  Wordpress website

  Complimenten voor Chelsey en haar team

  De manier waarop ze je bij de hand nemen in de wirwar van de digitale marketingwereld. Oprecht, betrokken, persoonlijk, transparant en niet onbelangrijk ... gewoon heel erg veel verstand van zaken! Kortom: ontzettend tevreden!

  Liftcentraal

  SEO en SEA

  Neem contact met ons op!

  Online groeien begint hier.

  Persoonlijke benadering Vakkundig advies

  Neem contact met ons op

  Online groeien begint hier