Webshop laten maken

Klanten shoppen steeds meer en vaker online. Maar als je wil scoren met jouw webshop, moet die functioneel zijn, er mooi uit zien én je doelgroep aanspreken. Met het websitesysteem WordPress en webshop-platform WooCommerce zorgen onze specialisten dat jouw webshop daaraan voldoet. Benieuwd wat een (nieuwe) webshop voor jouw bedrijf kan betekenen?

Hoe doe je dat, een webshop ontwikkelen?

Veel ondernemers zijn ontevreden over de resultaten van hun webshop. Dat komt omdat bij het bouwen onvoldoende is nagedacht over de functie die de webshop speelt in het beslissings- of koopproces van de klant. Wij denken hier wél over na, net als over de teksten en het ontwerp van je webshop, waardoor jij je verkoopdoelen ineens wel bereikt. Bovendien werken wij met webshop-platform WooCommerce, een eenvoudig en gebruiksvriendelijk websitesysteem dat jouw content middels SEO goed vindbaar maakt in Google en waarmee jij je webshop na oplevering eventueel zelf kan bedienen en bijhouden.

Laat ons je helpen!

Kan jouw bedrijf extra hulp bij online marketing gebruiken?
Vul het formulier in en wij nemen contact met je op!

Waarom is een webshop zo belangrijk?

Met een mooie webshop kom je professioneel en betrouwbaar over. Klanten kunnen ook op elk moment van de dag en waar dan ook ter wereld een aankoop doen. Bovendien zijn websitebezoekers goed te volgen. In onze rapporten laten we jou precies zien hoeveel mensen je webshop bezoeken en op welke pagina’s of producten ze blijven hangen of juist wegklikken. Alleen zo kun jij je webshop continu blijven optimaliseren en er een succes van maken. En dat is wat je uiteindelijk wil!

Werken met SEO & SEA betekent:

Vast contactpersoon

Eerlijk advies

Snel schakelen

Begrijpelijke taal

Onze werkwijze

Kennismaken

We stellen ons graag aan je voor en zijn ook erg nieuwsgierig naar jouw bedrijf en de uitdagingen waar je mee zit.

Offerte

Na onze kennismaking ontvang je van ons een begroting. Hierop zie je welke (mix van) oplossingen we voor jouw bedrijf adviseren.

Aan de slag

Als jullie voor ons kiezen, doen wij eerst een vreugdedansje. Daarna starten we met jullie zoekmachine optimalisatie, online advertenties of website of webshop.

Resultaat

We houden het effect van de online werkzaam-heden scherp in de gaten. Resultaten en strategische overwegingen delen we met je, in begrijpelijke taal.

Onze cases

Al meer dan 5 jaar helpen wij bedrijven succesvol met de ontwikkeling van Webshops. Benieuwd wie jou voorgingen? Bekijk onze cases.

De voordelen van webshop laten maken

WordPress en WooCommerce maken je content goed vindbaar in Google.

Jouw doelgroep kan dag en nacht je webshop bezoeken én aankopen doen.

Met een functioneel ontwerp, vinden klanten direct wat ze zoeken.

Wat onze klanten zeggen

Reviews bij Google

5/5

Snelle contacten, korte lijnen, alles prima en snel geregeld en super vriendelijk. Blij dat we de stap hebben genomen.

MJ Heijmans

SEA

5/5

SEO & SEA heeft voor ons een mooie online campagne gebouwd waar wij dan ook zeer tevreden mee zijn! Zeker een aanrader!

Gek van Fietsen

SEA

Wij werken voor

Zullen we kennismaken?

Wil jij een (nieuwe) webshop? Schakel dan een bureau in met veel ervaring en expertise. Onze specialisten zorgen dat jouw webshop helemaal past bij jouw bedrijf en doelstellingen. Interesse? Vul je gegevens hieronder in. Dan nemen we snel contact met je op.