Webshop laten maken

WooCommerce Webshops, speel in op de e-shop trend

Neem contact met ons op

WooCommerce: het e-commerce zusje van WordPress

Steeds meer mensen bestellen online. Dat biedt grote kansen, ook voor jou! Maar hoe pak je dat aan? SEO & SEA Online Marketing Solutions kan jou vlot op weg helpen. Bijvoorbeeld met het webshop-platform WooCommerce, dat is ontwikkeld ‘door de makers van’ WordPress.

Koppelen aan legacy systemen.

In WooCommerce kunnen we jouw webshop inrichten. In jouw eigen huisstijl en met jouw (online) assortiment. Netjes verdeeld in categorieën, zodat klanten kunnen zoeken en filteren om het gewenste product te vinden. Bovendien kunnen we WooCommerce koppelen aan jouw kassasysteem, zodat de voorraadadministratie (en omzetregistratie) sluitend blijft.

Logistiek & promotie

Uiteraard ben je er nog niet, nadat jouw webshop is gebouwd. Je zult ook de logistiek moeten regelen. Maar ook de promotie. Klanten moeten immers weten dat ze bij jou online kunnen kopen. Daarbij kan SEO & SEA je zeker ondersteunen. Sowieso door de natuurlijke vindbaarheid van jouw webshop te optimaliseren, met behulp van Search Engine Optimization (SEO). Maar ook met behulp van resultaatgerichte online advertentiecampagnes: Search Engine Advertising (SEA) of zelfs via Social Media Marketing. Wij helpen je graag aan meer online succes.

Maatwerk webshops

Een WooCommerce webshop is natuurlijk een vorm van confectie. SEO & SEA biedt daarom ook maatwerk aan, voor als je een hele specifieke opzet of functionaliteit wenst. Kijk daarvoor op de pagina over maatwerk applicaties.

Advies over website-bouw

Wil je een frisse blik op wat er allemaal mogelijk is op het gebied van WooCommerce webshops, WordPress websites of maatwerk applicaties? Wil je weten hoe wij websites bouwen, die resultaat opleveren? Neem dan contact op met SEO & SEA Online Marketing Solutions. Bespreek de mogelijkheden in een vrijblijvend (online) kennismakingsgesprek. Bel 0172-476493 of stuur ons jouw vraag via het antwoordformulier.

Advies aanvragen

Download de brochure

  Klanten zeggen

  Hele fijne professionele samenwerking

  met uitstekende omzet resultaten

  Tattooland

  SEO en SEA

  Toppers! Goede service en mee denkend!

  Warm welkom, alsof je thuis komt!

  Club 23

  Op maat applicatie

  Vakkundig, professioneel en creatief.

  Vakkundig, professioneel en creatief.

  Berkhout advies

  SEO

  Fijne mensen om mee samen te werken

  Na twee informatie gesprekken begrepen zij eigenlijk direct wat ik over wilde brengen naar toekomstige relaties ....Top bedrijf voor als je professionaliteit zoekt in communicatie en uitstraling ......Chelsey en Kenno , top gedaan

  AIEBV

  Wordpress website

  Complimenten voor Chelsey en haar team

  De manier waarop ze je bij de hand nemen in de wirwar van de digitale marketingwereld. Oprecht, betrokken, persoonlijk, transparant en niet onbelangrijk ... gewoon heel erg veel verstand van zaken! Kortom: ontzettend tevreden!

  Liftcentraal

  SEO en SEA

  Neem contact met ons op!

  Online groeien begint hier.

  Persoonlijke benadering Vakkundig advies

  Neem contact met ons op

  Online groeien begint hier