Facebook advertising

Facebook is en blijft de moeder van alle social media platforms. Het is populair bij de gebruikers, die graag hun lief en leed delen, maar ook bij adverteerders. Als je je product of merk een boost wil geven, is Facebook dé plek om te adverteren. Benieuwd wat een Facebook Advertising voor jouw bedrijf kan betekenen?

Wat is Facebook Advertising?

Facebook Advertising, onderdeel van social advertising, is adverteren op Facebook. Ideaal om nieuwe klanten te werven, je naamsbekendheid te vergroten of een actie of nieuwtje onder de aandacht te brengen. Je kunt ook heel gedetailleerd segmenteren, bijvoorbeeld op locatie, leeftijd of interesse. Daardoor zien alleen de mensen die jij selecteert jouw advertenties. Vanwege de talloze instellingen en advertentieopties, is er veel expertise nodig om ook echt iets met je Facebook-advertenties te bereiken. Veel bedrijven kiezen er daarom voor om Facebook Ads uit te besteden.

Laat ons je helpen!

Kan jouw bedrijf extra hulp bij online marketing gebruiken?
Vul het formulier in en wij nemen contact met je op!

Waarom is Facebook Advertising zo belangrijk?

Naast het bereiken van nieuwe mensen, kun je via Facebook Advertising ook gebruik maken van retargeting. Daarmee kun je websitebezoekers én mensen die op je advertentie hebben geklikt (opnieuw) bereiken met advertenties. Omdat deze groep al geïnteresseerd is, is de kans groter dat ze na het zien van jouw advertentie tot actie overgaan. Bovendien kun je de resultaten van deze vorm van adverteren goed meten. In onze rapporten laten we jou precies zien hoeveel mensen je advertenties hebben gezien, hoeveel er is doorgeklikt en nog belangrijker: wat dat heeft opgeleverd. Want daar gaat het uiteindelijk om!

Werken met SEO & SEA betekent:

Vast contactpersoon

Eerlijk advies

Snel schakelen

Begrijpelijke taal

Onze werkwijze

Kennismaken

We stellen ons graag aan je voor en zijn ook erg nieuwsgierig naar jouw bedrijf en de uitdagingen waar je mee zit.

Offerte

Na onze kennismaking ontvang je van ons een begroting. Hierop zie je welke (mix van) oplossingen we voor jouw bedrijf adviseren.

Aan de slag

Als jullie voor ons kiezen, doen wij eerst een vreugdedansje. Daarna starten we met jullie zoekmachine optimalisatie, online advertenties of website of webshop.

Resultaat

We houden het effect van de online werkzaam-heden scherp in de gaten. Resultaten en strategische overwegingen delen we met je, in begrijpelijke taal.

Onze cases

Al meer dan 5 jaar helpen wij bedrijven succesvol met online adverteren. Benieuwd wie jou voorgingen? Check onze cases.

De voordelen van Facebook advertising

We stellen de advertenties zo in dat alleen jouw doelgroep ze te zien krijgt.

Geïnteresseerden kunnen op jouw advertenties reageren, wat het gesprek met je doelgroep opent.

Jouw Facebook-account volgen kan met één klik op de knop.

Wat onze klanten zeggen

Reviews bij Google

5/5

Snelle contacten, korte lijnen, alles prima en snel geregeld en super vriendelijk. Blij dat we de stap hebben genomen.

MJ Heijmans

SEA

5/5

SEO & SEA heeft voor ons een mooie online campagne gebouwd waar wij dan ook zeer tevreden mee zijn! Zeker een aanrader!

Gek van Fietsen

SEA

Wij werken voor

Zullen we kennismaken?

Wil jij Facebook Ads uitbesteden aan een bureau met veel ervaring en expertise? En daarmee je business laten groeien? Onze specialisten zorgen dat jouw doelgroep op social media niet meer om je bedrijf, merk of product heen kan. Interesse? Vul je gegevens hieronder in. Dan nemen we snel contact met je op.