Binoc Vision

Een website op maat

Neem contact met ons op

Binoc Vision

101% Op maat gemaakte website

101% SEO optimalisatie

101% Ingebouwde configurator

Wie is Binoc Vision

Binoc Vision verkoopt kwalitatief hoogwaardige loepbrillen tegen een scherpe prijs. Het team bestaat uit vakkundige opticiens en optometristen. Deze brillen zijn speciaal gemaakt voor tandartsen, chirurgen, mondhygiënisten en studenten in deze branches om hun werk zo goed mogelijk uit te voeren. De loepbrillen van Binoc Vision koop je direct bij de vakmensen om de kosten zo laag mogelijk te houden.

Wat doet SEO & SEA?

Wij hebben voor Binoc Vision een compleet nieuwe website gemaakt inclusief zelfgebouwde configurator. De hele website is gebouwd met zelfgeschreven code en heeft een frisse look & feel gekregen. Zo kunnen bezoekers hun loepbril van top tot teen samen stellen in de zelfgebouwde configurator voordat ze het afrekenproces ingaan. Naast deze nieuwe look en feel hebben we de website ook helemaal geoptimaliseerd voor SEO.

Klanten zeggen

Hele fijne professionele samenwerking

met uitstekende omzet resultaten

Tattooland

SEO en SEA

Toppers! Goede service en mee denkend!

Warm welkom, alsof je thuis komt!

Club 23

Op maat applicatie

Vakkundig, professioneel en creatief.

Vakkundig, professioneel en creatief.

Berkhout advies

SEO

Fijne mensen om mee samen te werken

Na twee informatie gesprekken begrepen zij eigenlijk direct wat ik over wilde brengen naar toekomstige relaties ....Top bedrijf voor als je professionaliteit zoekt in communicatie en uitstraling ......Chelsey en Kenno , top gedaan

AIEBV

Wordpress website

Complimenten voor Chelsey en haar team

De manier waarop ze je bij de hand nemen in de wirwar van de digitale marketingwereld. Oprecht, betrokken, persoonlijk, transparant en niet onbelangrijk ... gewoon heel erg veel verstand van zaken! Kortom: ontzettend tevreden!

Liftcentraal

SEO en SEA

Neem contact met ons op!

Online groeien begint hier.

Persoonlijke benadering Vakkundig advies

Neem contact met ons op

Online groeien begint hier