Case

Binoc Vision

Binoc Vision verkoopt kwalitatief hoogwaardige loepbrillen tegen een scherpe prijs. Het team bestaat uit vakkundige opticiens en optometristen. Deze brillen zijn speciaal gemaakt voor tandartsen, chirurgen, mondhygiƫnisten en studenten in deze branches om hun werk zo goed mogelijk uit te voeren. De loepbrillen van Binoc Vision koop je direct bij de vakmensen om de kosten zo laag mogelijk te houden.

Behaalde resultaten

100% Op maat gemaakte website
100% SEO optimalisatie
100% Ingebouwde configurator

Wat doet SEO & SEA?

Wij hebben voor Binoc Vision een compleet nieuwe website gemaakt inclusief zelfgebouwde configurator. De hele website is gebouwd met zelfgeschreven code en heeft een frisse look & feel gekregen. Zo kunnen bezoekers hun loepbril van top tot teen samen stellen in de zelfgebouwde configurator voordat ze het afrekenproces ingaan. Naast deze nieuwe look en feel hebben we de website ook helemaal geoptimaliseerd voor SEO.

Zullen we kennismaken?

Wil jij ook zulke resultaten behalen voor jouw bedrijf? Schakel dan een bureau in met veel ervaring en expertise. Onze specialisten helpen jou graag met online marketing? Vul je gegevens hieronder in. Dan nemen we snel contact met je op.