Case

Tutta Italia

Tutta Italia brengt de ultieme Italiaanse beleving bij jou thuis of op locatie. Als ze met hun Italiaanse foodtruck voorrijden zorgen ze ook voor een onvergetelijke culinaire belevenis. Wat de gelegenheid ook is, Tutta Italia brengt het authentieke Italiaanse gevoel terug in een nieuw jasje. Ambacht, kwaliteit en passie komen hier samen. Of je nou hun houtgestookte pizza’s wilt serveren of ook nog flink wilt uitpakken met oesters, antipasti, romige risotto’s, een mooi stuk vlees of dagverse vis: It’s up to you! Tutta Italia zorgt voor de volledige Italiaanse beleving.

Behaalde resultaten

Compleet nieuw ontwerp
Simpel CMS
SEO geoptimaliseerd

Wat doet SEO & SEA?

Wij hebben al een langere tijd een samenwerking met Tutta Italia. De oude website was door de jaren heen aardig verouderd. Zo hebben wij het besturingssysteem achter de website een update gegeven waardoor het makkelijker en sneller is om een aanpassing te doen op de website. Ook kan de klant zelf makkelijk aanpassingen doen op alle pagina’s van de website. Naast een nieuw besturingssysteem heeft de website ook een compleet nieuwe look en feel. Een strakker ontwerp waardoor de website krachtigere uitstraling heeft.

Zullen we kennismaken?

Wil jij ook zulke resultaten behalen voor jouw bedrijf? Schakel dan een bureau in met veel ervaring en expertise. Onze specialisten helpen jou graag met online marketing? Vul je gegevens hieronder in. Dan nemen we snel contact met je op.