Case

Club 23

Club 23 is sinds januari 2018 klant bij ons. Voor Club 23 hebben wij een nieuwe website op maat gebouwd, volledig afgesteld op de wensen van de klant. Wij heb voor club23 een agenda systeem gemaakt waar door middel van IDeal, credits aangekocht kunnen worden om daarmee lessen te kopen. Naast deze maatwerk website hebben wij ook Social Media werkzaamheden uitgevoerd. Zo hebben wij verschillende Lead generation campagnes gedraaid op Facebook, met succes!

Behaalde resultaten

77% Meer website bezoekers
101% Automatisch ticket systeem
101% Lead generation campagne

Club23 is er voor iedereen. Sinds 2015 realiseren wij hier jouw doelen. Onze personal trainers zijn reƫel en de focus ligt op lifestyle. Maar de mogelijkheden zijn eindeloos.
Er is altijd een reden om niet te gaan sporten. Personal training is die bekende stok achter de deur. Er staat namelijk iemand op je te wachten. Voor fysiek- en pads training (boksen). Onze trainers zijn serieus, maar er mag gelachen worden. Booty, beast en boxing. Unieke group workouts die shape, uithoudingsvermogen en techniek combineren met aantrekkelijke sportvormen. Onze trainers geven jou het beste van drie werelden.

Zullen we kennismaken?

Wil jij ook zulke resultaten behalen voor jouw bedrijf? Schakel dan een bureau in met veel ervaring en expertise. Onze specialisten helpen jou graag met online marketing? Vul je gegevens hieronder in. Dan nemen we snel contact met je op.