Case

The Home Factory

Bij een hoogstaande interieurontwerper hoort natuurlijk een hoog zoekresultaat in google. Daarom hebben wij voor The Home Factory de organische vindbaarheid sterk verbeterd en verschillende Social Media campagnes uitgevoerd. Zo is The Home Factory altijd online vindbaar. Door SEO teksten in de site te implementeren hebben wij de vindbaarheid verbeterd en zijn wij bezig om dit nog verder uit te breiden.

Behaalde resultaten

21% Meer website bezoekers
17% Gemiddelde sessieduur
38% Organische stijging

Wie is The Home Factory

The Home Factory is een bedrijf dat is gespecialiseerd in interieuradvies, ontwerp en realisatie. The Home Factory ontwikkeld zowel Particuliere Inrichting als Bedrijfsinrichting. Van advies en ontwerp naar desgewenst de realisatie van je project. Daarbij kun je tevens een zeer hoge mate van betrokkenheid verwachten. De werkwijze heeft een schaalbare opbouw, zodat je veel keuze hebt in de reikwijdte van de inzet. Het begint echter altijd met een goed ontwerp: dat is de basis waarop The Home Factory verder bouwen om tot een onderscheidend interieur te komen.

Zullen we kennismaken?

Wil jij ook zulke resultaten behalen voor jouw bedrijf? Schakel dan een bureau in met veel ervaring en expertise. Onze specialisten helpen jou graag met online marketing? Vul je gegevens hieronder in. Dan nemen we snel contact met je op.