The Home Factory

Bekijk de resultaten van onze klanten

Neem contact met ons op

The Home Factory

“Hele fijne professionele samenwerking, met uitstekende resultaten.’’

22% Meer website bezoekers

17% Gemiddelde sessieduur

38% Organische stijging

Wie is The Home Factory

The Home Factory is een bedrijf dat is gespecialiseerd in interieuradvies, ontwerp en realisatie. The Home Factory ontwikkeld zowel Particuliere Inrichting als Bedrijfsinrichting. Van advies en ontwerp naar desgewenst de realisatie van je project. Daarbij kun je tevens een zeer hoge mate van betrokkenheid verwachten. De werkwijze heeft een schaalbare opbouw, zodat je veel keuze hebt in de reikwijdte van de inzet. Het begint echter altijd met een goed ontwerp: dat is de basis waarop The Home Factory verder bouwen om tot een onderscheidend interieur te komen.

Wat doet SEO & SEA?

Bij een hoogstaande interieurontwerper hoort natuurlijk een hoog zoekresultaat in Google. Daarom hebben wij voor The Home Factory de organische vindbaarheid sterk verbeterd en verschillende Social Media campagnes uitgevoerd, zo is The Home Factory altijd online vindbaar. Door Linkbuilding en SEO teksten in de site te implementeren hebben wij de vindbaarheid verbeterd.

Klanten zeggen

Hele fijne professionele samenwerking

met uitstekende omzet resultaten

Tattooland

SEO en SEA

Toppers! Goede service en mee denkend!

Warm welkom, alsof je thuis komt!

Club 23

Op maat applicatie

Vakkundig, professioneel en creatief.

Vakkundig, professioneel en creatief.

Berkhout advies

SEO

Fijne mensen om mee samen te werken

Na twee informatie gesprekken begrepen zij eigenlijk direct wat ik over wilde brengen naar toekomstige relaties ....Top bedrijf voor als je professionaliteit zoekt in communicatie en uitstraling ......Chelsey en Kenno , top gedaan

AIEBV

Wordpress website

Complimenten voor Chelsey en haar team

De manier waarop ze je bij de hand nemen in de wirwar van de digitale marketingwereld. Oprecht, betrokken, persoonlijk, transparant en niet onbelangrijk ... gewoon heel erg veel verstand van zaken! Kortom: ontzettend tevreden!

Liftcentraal

SEO en SEA

Neem contact met ons op!

Online groeien begint hier.

Persoonlijke benadering Vakkundig advies

Neem contact met ons op

Online groeien begint hier