Gek van Fietsen

Bekijk de resultaten van onze klanten

Neem contact met ons op

Gek van Fietsen

“SEO & SEA heeft voor ons een mooie online campagne gebouwd waar wij dan ook zeer tevreden mee zijn! Zeker een aanrader!’’

44% Meer website bezoekers

101% Nieuwe maatwerk website

33% Webshop bestellingen

Wie is Gek van Fietsen

Gek van Fietsen doet zijn naam eer aan. Tot ver in de regio staan ze bekend als een toonaangevende dealer van topmerken, die ze volledig op maat en naar wens leveren. Ze voeren daarnaast een uitgebreid assortiment aan kleding, schoenen en accessoires. En ja, natuurlijk maken ze gebruik van de nieuwste technologieën voor opmeting, onderhoud en reparatie. De klanten zijn fietsers, van alle leeftijden en alle categorieën, die op een prima service rekenen. Dus wat uw wensen ook zijn, Gek van fietsen zorgen voor de juiste fiets.

Wat doet SEO & SEA?

Gek van Fietsen is een fietsspecialist met een aanbod wat niet veel fietsspeciaalzaken hebben. Dit aanbod moet natuurlijk wel bekend worden onder de doelgroep. Daarom hebben wij voor Gek van Fietsen verschillende Google Ads campagnes lopen. Ook hebben wij voor Gek van Fietsen een nieuwe website gemaakt om de klanten online dezelfde experience te geven als in de winkel.

Klanten zeggen

Hele fijne professionele samenwerking

met uitstekende omzet resultaten

Tattooland

SEO en SEA

Toppers! Goede service en mee denkend!

Warm welkom, alsof je thuis komt!

Club 23

Op maat applicatie

Vakkundig, professioneel en creatief.

Vakkundig, professioneel en creatief.

Berkhout advies

SEO

Fijne mensen om mee samen te werken

Na twee informatie gesprekken begrepen zij eigenlijk direct wat ik over wilde brengen naar toekomstige relaties ....Top bedrijf voor als je professionaliteit zoekt in communicatie en uitstraling ......Chelsey en Kenno , top gedaan

AIEBV

Wordpress website

Complimenten voor Chelsey en haar team

De manier waarop ze je bij de hand nemen in de wirwar van de digitale marketingwereld. Oprecht, betrokken, persoonlijk, transparant en niet onbelangrijk ... gewoon heel erg veel verstand van zaken! Kortom: ontzettend tevreden!

Liftcentraal

SEO en SEA

Neem contact met ons op!

Online groeien begint hier.