Case

Gek van Fietsen

Gek van Fietsen is een fietsspecialist met een aanbod wat niet veel fietsspeciaalzaken hebben. Dit aanbod moet natuurlijk wel bekend worden onder de doelgroep. Daarom hebben wij voor Gek van Fietsen verschillende Google Ads campagnes lopen. Ook hebben wij voor Gek van Fietsen een nieuwe website gemaakt om de klanten online dezelfde experience te geven als in de winkel.

Behaalde resultaten

44% Meer website bezoekers
101% Nieuwe maatwerk website
33% Webshop bestellingen

Gek van Fietsen doet zijn naam eer aan. Tot ver in de regio staan ze bekend als een toonaangevende dealer van topmerken, die ze volledig op maat en naar wens leveren. Ze voeren daarnaast een uitgebreid assortiment aan kleding, schoenen en accessoires. En ja, natuurlijk maken ze gebruik van de nieuwste technologie├źn voor opmeting, onderhoud en reparatie. De klanten zijn fietsers, van alle leeftijden en alle categorie├źn, die op een prima service rekenen. Dus wat uw wensen ook zijn, Gek van fietsen zorgen voor de juiste fiets.

Zullen we kennismaken?

Wil jij ook zulke resultaten behalen voor jouw bedrijf? Schakel dan een bureau in met veel ervaring en expertise. Onze specialisten helpen jou graag met online marketing? Vul je gegevens hieronder in. Dan nemen we snel contact met je op.