Case

Lastafelshop.com

Lastafelshop is 1 van de eerste klanten van SEO & SEA. In december 2016 zijn wij gestart met verschillende werkzaamheden. Inmiddels hebben wij voor Lastafelshop verschillende websites gebouwd, voeren wij nog steeds een succesvolle Google Ads campagne uit en hebben wij SEO werkzaamheden gedaan. Verder zijn er verschillende social media campagnes voor Lastafelshop gemaakt, gericht op naamsbekendheid en conversies.

Behaalde resultaten

390% Meer website bezoekers
579% Meer conversies
101% Internationale uitbreiding

Lastafelshop is een webwinkel met verschillende maten lastafels en bijbehorende accessoires. Alle producten die ze aanbieden zijn door het bedrijf eerst uitvoerig getest, en wordt door personeel gebruikt voordat het in de webshop komt. Zo zijn we stap voor stap door gegroeid naar de webshop zoals deze nu is. Door de tafels met standaard afmetingen op voorraad te hebben en doordat het een klein bedrijf is, kunnen ze snel schakelen en dus ook snel leveren. Wat als voordeel heeft, dat u er snel mee aan de slag kunt!

Lastafelshop biedt dus een zeer voordelige lastafel aan van uitstekende kwaliteit en het streven is dat het voor iedereen in Nederland, België én Duitsland mogelijk is om snel en voordelig een mooie lastafel aan te schaffen!

Zullen we kennismaken?

Wil jij ook zulke resultaten behalen voor jouw bedrijf? Schakel dan een bureau in met veel ervaring en expertise. Onze specialisten helpen jou graag met online marketing? Vul je gegevens hieronder in. Dan nemen we snel contact met je op.