Lastafelshop

Bekijk de resultaten van onze klanten

Neem contact met ons op

Lastafelshop

“Fijne samenwerking! Snelle en goede service! Werken goed samen met de klant voor een succesvolle afzet van het te verkopen product’’

390% Meer website bezoekers

579% Meer conversies

101% Internationale uitbreiding

Wie is lastafel

Lastafelshop is een webwinkel met verschillende maten lastafels en bijbehorende accessoires. Alle producten die ze aanbieden zijn door het bedrijf eerst uitvoerig getest, en wordt door personeel gebruikt voordat het in de webshop komt. Zo zijn we stap voor stap door gegroeid naar de webshop zoals deze nu is. Door de tafels met standaard afmetingen op voorraad te hebben en doordat het een klein bedrijf is, kunnen ze snel schakelen en dus ook snel leveren. Wat als voordeel heeft, dat u er snel mee aan de slag kunt!

Lastafelshop biedt dus een zeer voordelige lastafel aan van uitstekende kwaliteit en het streven is dat het voor iedereen in Nederland, België én Duitsland mogelijk is om snel en voordelig een mooie lastafel aan te schaffen!

Wat doet SEO & SEA?

Lastafelshop is 1 van de eerste klanten van SEO & SEA. In december 2016 zijn wij gestart met verschillende werkzaamheden. Inmiddels hebben wij voor Lastafelshop verschillende websites gebouwd, voeren wij nog steeds een succesvolle Google Ads campagne uit en hebben wij SEO werkzaamheden gedaan. Verder zijn er verschillende social media campagnes voor Lastafelshop gemaakt, gericht op naamsbekendheid en conversies.

Klanten zeggen

Hele fijne professionele samenwerking

met uitstekende omzet resultaten

Tattooland

SEO en SEA

Toppers! Goede service en mee denkend!

Warm welkom, alsof je thuis komt!

Club 23

Op maat applicatie

Vakkundig, professioneel en creatief.

Vakkundig, professioneel en creatief.

Berkhout advies

SEO

Fijne mensen om mee samen te werken

Na twee informatie gesprekken begrepen zij eigenlijk direct wat ik over wilde brengen naar toekomstige relaties ....Top bedrijf voor als je professionaliteit zoekt in communicatie en uitstraling ......Chelsey en Kenno , top gedaan

AIEBV

Wordpress website

Complimenten voor Chelsey en haar team

De manier waarop ze je bij de hand nemen in de wirwar van de digitale marketingwereld. Oprecht, betrokken, persoonlijk, transparant en niet onbelangrijk ... gewoon heel erg veel verstand van zaken! Kortom: ontzettend tevreden!

Liftcentraal

SEO en SEA

Neem contact met ons op!

Online groeien begint hier.

Persoonlijke benadering Vakkundig advies

Neem contact met ons op

Online groeien begint hier