Tattooland

Bekijk de resultaten van onze klanten

Neem contact met ons op

Tattooland

“Hele fijne professionele samenwerking, met uitstekende omzet resultaten.’’

321% Meer Website Bezoekers

281% Meer Conversies

216% Social Media Volgers

Wie is Tattooland

Tattooland is opgericht in 2004 en sindsdien hebben ze al meer dan 4000 producten op het gebied van Tattoo en Piercing materialen. Vooral trots zijn ze op hun eigen Crystal Line, een reeks high end tattoo benodigheden die inmiddels in meer dan 20 landen wereldwijd verkocht wordt. Ze leggen vooral de focus op het verkopen van de beste materialen. Tattooland is de laatste jaren enorm gegroeid en heeft inmiddels ook zijn deuren geopend in de UK en Frankrijk. Met een goed en professioneel team, een groot kwalitatief hoogwaardig assortiment en een goede service blijven ze trouw aan hun klanten.

Wat doet SEO & SEA?

Sinds september 2017 doen wij voor Tattooland de Google Ads en verbeteren wij de online vindbaarheid. Daarnaast hebben wij verschillende social media campagnes uitgevoerd op Facebook en Instagram. Het doel voor deze campagne is het conversiepercentage van Tattooland verhogen in alle landen waar zij actief is. Voor elk land is een aparte campagne aangemaakt en met resultaat! Tattooland is marktleider in Europa in de verkoop van tattoo benodigdheden.

Klanten zeggen

Hele fijne professionele samenwerking

met uitstekende omzet resultaten

Tattooland

SEO en SEA

Toppers! Goede service en mee denkend!

Warm welkom, alsof je thuis komt!

Club 23

Op maat applicatie

Vakkundig, professioneel en creatief.

Vakkundig, professioneel en creatief.

Berkhout advies

SEO

Fijne mensen om mee samen te werken

Na twee informatie gesprekken begrepen zij eigenlijk direct wat ik over wilde brengen naar toekomstige relaties ....Top bedrijf voor als je professionaliteit zoekt in communicatie en uitstraling ......Chelsey en Kenno , top gedaan

AIEBV

Wordpress website

Complimenten voor Chelsey en haar team

De manier waarop ze je bij de hand nemen in de wirwar van de digitale marketingwereld. Oprecht, betrokken, persoonlijk, transparant en niet onbelangrijk ... gewoon heel erg veel verstand van zaken! Kortom: ontzettend tevreden!

Liftcentraal

SEO en SEA

Neem contact met ons op!

Online groeien begint hier.

Persoonlijke benadering Vakkundig advies

Neem contact met ons op

Online groeien begint hier