Case

Tattooland.com

Sinds september 2017 optimaliseren wij de Google Ads campagnes van Tattooland en verbeteren wij de online vindbaarheid met verschillende marketing strategie├źn. Daarnaast hebben wij verschillende social media campagnes uitgevoerd op Facebook en Instagram. Voor elk land lopen verschillende campagnes waarbij de focus ligt op het maximaliseren van de conversies tegen een zo laag mogelijk CPA. Tattooland is marktleider in Europa in de verkoop van tattoo benodigdheden.

Behaalde resultaten

195% Meer website bezoekers
140% Meer conversies
216% Social Media Volgers

Wie is Tattooland

Tattooland is opgericht in 2004 en sindsdien hebben ze al meer dan 4000 producten op het gebied van Tattoo en Piercing materialen. Vooral trots zijn ze op hun eigen Crystal Line, een reeks high end tattoo benodigheden die inmiddels in meer dan 20 landen wereldwijd verkocht wordt. Ze leggen vooral de focus op het verkopen van de beste materialen. Tattooland is de laatste jaren enorm gegroeid en heeft inmiddels ook zijn deuren geopend in de UK en Frankrijk. Met een goed en professioneel team, een groot kwalitatief hoogwaardig assortiment en een goede service blijven ze trouw aan hun klanten.

Zullen we kennismaken?

Wil jij ook zulke resultaten behalen voor jouw bedrijf? Schakel dan een bureau in met veel ervaring en expertise. Onze specialisten helpen jou graag met online marketing? Vul je gegevens hieronder in. Dan nemen we snel contact met je op.