Saywhat Bottles

Een nieuwe website voor onze klant

Neem contact met ons op

Saywhat Bottles

"Heel erg bedankt voor deze super mooie website en de fijne samenwerking!"

101% Op maat gemaakte website

101% SEO optimalisatie

101% Ingebouwde configurator

Wie is Saywhat Bottles

Saywhat Bottles verkoopt duurzame thermoflessen welke jouw drankje tot 24 uur koud en 12 uur warm houdt. Dit jonge en energieke bedrijf welke gevestigd is in Alphen aan den Rijn zet zich in tegen de plastic soep welke elk jaar weer veel dieren het leven kost. Door het kopen van een thermofles draag je bij aan het verminderen van wegwerpplastic. Saywhat Bottles zet zich op verschillende manieren in. Zo hebben ze een samenwerking met Word Animal Protection waarbij ze €5 doneren per aankoop van deze speciale Saywhat Bottles.

Wat doet SEO & SEA?

In 2021 zijn wij een samenwerking aangegaan om de gehele online marketing op te pakken van Saywhat Bottles. Dit houdt in dat wij een nieuwe website voor Saywhat Bottles hebben gemaakt waarbij we het aankoopproces van klanten hebben vereenvoudigd. We hebben de hele website met zelfgeschreven code gemaakt en hierbij ook een ingebouwde configurator geprogrammeerd. Ook zullen wij Saywhat Bottles helpen om de website vervolgens te laten stijgen in Google en om extra leads te genereren via zowel SEO als SEA.

Klanten zeggen

Hele fijne professionele samenwerking

met uitstekende omzet resultaten

Tattooland

SEO en SEA

Toppers! Goede service en mee denkend!

Warm welkom, alsof je thuis komt!

Club 23

Op maat applicatie

Vakkundig, professioneel en creatief.

Vakkundig, professioneel en creatief.

Berkhout advies

SEO

Fijne mensen om mee samen te werken

Na twee informatie gesprekken begrepen zij eigenlijk direct wat ik over wilde brengen naar toekomstige relaties ....Top bedrijf voor als je professionaliteit zoekt in communicatie en uitstraling ......Chelsey en Kenno , top gedaan

AIEBV

Wordpress website

Complimenten voor Chelsey en haar team

De manier waarop ze je bij de hand nemen in de wirwar van de digitale marketingwereld. Oprecht, betrokken, persoonlijk, transparant en niet onbelangrijk ... gewoon heel erg veel verstand van zaken! Kortom: ontzettend tevreden!

Liftcentraal

SEO en SEA

Neem contact met ons op!

Online groeien begint hier.

Persoonlijke benadering Vakkundig advies

Neem contact met ons op

Online groeien begint hier