Case

Saywhat Bottles

Saywhat Bottles verkoopt duurzame thermoflessen welke jouw drankje tot 24 uur koud en 12 uur warm houdt. Dit jonge en energieke bedrijf welke gevestigd is in Alphen aan den Rijn zet zich in tegen de plastic soep welke elk jaar weer veel dieren het leven kost. Door het kopen van een thermofles draag je bij aan het verminderen van wegwerpplastic. Saywhat Bottles zet zich op verschillende manieren in. Zo hebben ze een samenwerking met Word Animal Protection waarbij ze €5 doneren per aankoop van deze speciale Saywhat Bottles.

Behaalde resultaten

100% Op maat gemaakte website
100% SEO optimalisatie
100% Ingebouwde configurator

Wat doet SEO & SEA?

In 2021 zijn wij een samenwerking aangegaan om de gehele online marketing op te pakken van Saywhat Bottles. Dit houdt in dat wij een nieuwe website voor Saywhat Bottles hebben gemaakt waarbij we het aankoopproces van klanten hebben vereenvoudigd. We hebben de hele website met zelfgeschreven code gemaakt en hierbij ook een ingebouwde configurator geprogrammeerd. Ook zullen wij Saywhat Bottles helpen om de website vervolgens te laten stijgen in Google en om extra leads te genereren via zowel SEO als SEA.

Zullen we kennismaken?

Wil jij ook zulke resultaten behalen voor jouw bedrijf? Schakel dan een bureau in met veel ervaring en expertise. Onze specialisten helpen jou graag met online marketing? Vul je gegevens hieronder in. Dan nemen we snel contact met je op.